PARTYINFO

 

MCS & DJS VOL. 2

Datum konání:
08.10.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Wich, Cozmos, Trafik, Orion
Live:
K-Otix (USA), Indy & Wich. La4
Info:
http://www.maddrum.cz
Popis:
vstup 200 CZK
exhibice v trialu, footbagu a breakdancu
 
 
Dj Wich dnes na Radiu 1 DJ Wich – album Time is Now právě venku
Křest alba DJe Wiche 8. října v Abatonu
Dj Wich asi jedna z nejznámějších postav české hiphopové scény v těchto dnech vydává album, které obsahuje to nejlepší z české scény, pár zahraničních hostů pokřtí svou desku už 8.10.2004 v pražském Abatonu na akci MCS& DJS Vol. 2.
 

Jako hosty si Máňa pozval americké K-Otix kteří odehrají live koncert vč. zmiňovaného pilotního singlu „Time is Now“. Společně s nimi přijede i jejich Dj Cozmos, který po koncertě K to the O odehraje live set. Druhými, kteří se po delší pauze objeví na stagi v Abatonu jsou Indy a Wich společně s La4. Kromě starejch věcí maj připravený i novější jako /1000 mc´s z Wichova alba nebo Centrum 22 a další/ Lafor pak také neofiko pokřtí svůj singl „Elá Pro/Na světlo denní“ který v Abatonu také odehraje solo.

Poté se podium uvolní na krátkou dobu pro Open mic session. Celkově by live show měla trvat 2,5-3 hodiny, potom přijde na řadu party.  Dj Wich po živý části programu odehraje zhruba hodinovej live set z vinylů „Time is Now“ a pokřtí svůj debut společně se všema v Abatonu.  Dj z K-Otix, Trafik, Orion a Wich sám pak budou hrát až do rána na hlavním stagi.

. Doplňkovej program bude obsahovat exhibici v trialu, footbagu nebo breakdancu. V přípravě je také NIKE streetball contest v jedné z velkých místností Abatonu.  K akci bude připravena soutěž o 50-100 vstupů, několik cédéček a vinylů Wichova „Time is Now“ .

Velkej fór je ovšem NIKE kyvadlová doprava – každý kdo se bude chtít zdarma svézt do Abatonu z centra, zajde jenom pod most na Florenc kde bude zhruba v 30ti minutových intervalech jezdit velikej HUMMER pro zhruba 10 lidí, který bude fans vozit z centra do Abatonu od 20ti do 03:00 zdarma.

Mc´s&Dj´s Vol II. 8. října v pátek – prostor Abaton. K-Otix, Dj Wich-křest alba, Indy a Wich live, Lafor, Djs: Cozmos /usa- K-Otix/ Orion, Trafik...a Wich. Cena 150+poplatek v síti TicketPro, 200 na místě. Kdo si připlatí a nechá na vstupu 300 dostane kterékoli cd od labelu dle vlastního výběru.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016