PARTYINFO

 

6. NAROZENINY BUKANÝRA

Datum konání:
24.09.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Rai, Bo.dan, Wega, Lana, J_cob, Turtlesquad DJs, Kim
Live:
Anticage (20:00)
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
vstup zdarma
start 19:00
 
 
6. narozeniny Bukanýra
  Léta běží, Vltava stále teče, někdy více, někdy méně, věci a události jsou na tomto světě mírně zrychlené, každodenní stres a dřina jsou nejčastějšími tématy hovoru a tak není vůbec nikomu divné, že Bukanýr slaví tento pátek již své 6.narozeniny.

   Čas se zastavit nedá a to je dobře. Z nenápadného houseboatu, kotvícího pod Čechovým mostem se za tu dobu vyklubala převážně houseová loď s pravidelnými mejdany jako jsou například  "VLNY" djs Bo.dan + Rai nebo "VIVACITY+" djs Tvyks,Cubik, Trnqua a výborný MC Pickard.

Své si zde také najdou příznivci drum´n´bassu, kterým dělají radost Shadowbox.cz djs na mejdanu "SHADOWBOAT". A nesmíme také zapomenout na breakbeat. Ten je zastoupen akcí „CERVEZA BREAK“, na kterou si zvou Turtlesquad djs své zajímavé hosty.

   Naše 6. narozeniny jsme se letos rozhodli oslavit hlavně s vinylohráčema z našeho bookingu Bukanyr.cz vzniklém na jaře tohoto roku. Jsou to pánové Wega a  Bo.dan (progressive, prog. house), J_cob a Lana (tech house gulash), Turtlesquad djs (breakbeat) a Kim (house). Jako jediný host na oslavě vystoupí dj Rai.
Pouštění desek vypukne ve 22:00 večer na spodním baru.

  Jako lahůdka vám zahraje pěkně rozjetá crossoverová kapelka ANTICAGE a to přesně ve 20:00 hod. na bukanýrké terase. Zde bude také probíhat klasická grilovačka, budete míti možnost zakoupit si nějaký ten dlabanec a pokud budete mít zájem, můžete se na spodním baru těšit na malé občerstvení a nějaké to ovoce, což se zvrací nejvíce. :)

  Těšíme se na vás, vstupné se jako vždy neplatí žádné a tak neváhejte a vydejte se již tento pátek na oslavu šesti dlouhých roků našeho tanečního plavidla, které pokud
jej navštívíte, je schopné zakotvit i ve vašich srdcích. :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016