PARTYINFO

 

CLASSX

Datum konání:
24.09.2004 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Greig Hampson (UK), Javas, Koala, Muzzy, Marquis Sun
Popis:
vstup 99 CZK start 20:00
 
 
ClassX - nová brněnská klubovka
Jak již název a djské obsazení dávají tušit, tak jednou z novinek, na kterou jste na Flédě nebyli zvyklí, se stane klubová noc CLASSX, která  by chtěla navázat na „klasickou“ atmosféru rozjetých klubových mejdanů.

V pravidelném dvouměsíčním intervalu Vám budou residenti této klubové noci djs Javas a Koala představovat zajímavé hosty, kteří jsou jim svým pojetím zábavy velmi blízcí. Noc bude zaměřena na odlehčenější směry taneční hudby občas okořeněné vystoupením instrumentálních hráčů, vokalistů a performerů nejrůznějšího provedení. Svou koncepcí, dekoracemi a programem, budou večery určeny pro vyzrálejší publikum vyžadující větší pestrost a kreativitu zábavy.

Hlavními protagonisty a residenty této akce je známá bratrská dvojice DJs JAVAS a KOALA, jež je podporována věrnou posluchačskou základnou s odkazem na legendární brněnské seskupení Family Circle a jejich párty „54’s, Solid Session“ atd. Na první večírek přijal pozvání britský DJ Craig Hampson, který působí na naší scéně již dlouhou řadu let. Jeho energické, veselé a komunikativní pojetí djingu je posluchačům v Praze již velmi dobře známé, kde Craig bývá „headlinerem“ ve většině známých klubů jako je RADOST FX,  MECCA,  ROXY, AKROPOLIS, nebo stále populárnější  CHATEAU – (L‘enfer rouge).

Dále vystoupí  MUZZY  a  MARQUIS  SUN - zástupci brněnské houseové sestavy odchované spoustou rozjetých divokých mejdanů.

Aby bylo vidět, že ClassX to myslí vážně, tak příštím headlinerem se 5.11 stane Francouz Kid Loco!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016