PARTYINFO

 

BEAT ATTACK IV

Datum konání:
22.10.2004 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Cella
DJs:
Stewart Lowman (Outlet Collective, AON/UK), Toky (Subtech/SK), Agent (Fylo/CZ), Jack R (Technalitic), Malda (Technalitic), Drex (Technalitic), Cruiser (Technalitic), Casper (Technalitic),
Info:
djjackr@seznam.cz
Popis:
vstup 185/220 CZK (Ticktesrteam)
Futurebeat.cz stánek
 
 
Čtvrté pokračování Beat Attack v Plzni
Další pokračování série parties Beat attack je tady. Tento díl bude představovat tvrdý future techno sound. Pozvání tentokrát přijali DJs:
 

Stewart Lowman - jeden z djů, kteří se představili na nedávné party Foundation 2 v tom nejlepším světle. Je členem spolku Outlett Collective a rovněž výborný bavič a dj. Jeho styl lze označit jako typický současný Birminghanský sound. Je opravdu na co se těšit.

Dalším kdo přijal pozvání je Plzni už několikráte se představivší dj Toky. Od jeho setu můžeme očekávat skvělou show plnou přesných a rychlých mixů ze tří gramofonů. Tokymu před nedávnem vyšlo nové album na jednom z nejznámějších labelu Tresor a vyhouplo ho to tak na výsluní evropské techno scény.

S ním k nám dorazí další rozšiřovatel tvrdého nekompromisního techna a již po několikáté navštíví v poslední době město Plzeň dj Agent. Martin v poslední době naprosto tvrdě dokazuje,že je jedním z nejlepších a po dlouhou dobu i jedním z nejoblíbenějších českých Djů. Letošní letní sezonu jsme ho mohli slyšet skoro na každém letním festivalu.

Dalšími kdo je doplní jsou rezidenti a pořadatelé této serie akcí djs Jack R a Malda. Oproti poslednímu dílu, kde se představili ve společném setu na 4 gramo, budou tentokrát hrát každý v samostatném setu. Od Jackra můžeme očekávat pro něj typické líbivé zpívané techno, kterým dokáže rozjet každou party a od Maldy hutné a tvrdé industrial techno. Spolu s nimy budou hrát další zástupci Techanalitic bookingu a to Djs: Drex, Casper, Cruiser.

Stěnamy Celly bude lomcovat plných 16 kW Class A zvuku a samozřejmostí je i velká světelná show se kterou na taneční parket bude sněžit. Samozřejmostí je dobře zajištěná šatna, fruitbar a fotbálek. Specialitkou budou 3 videoprojekce, laser, futurebeat stánek a plzeňský djshop.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016