PARTYINFO

 

LAYDEE JANE @ DUPLEX

Datum konání:
24.09.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
LayDee Jane (CH/CZ), E-lite (JPA), Petr Holman, Funnyface, Dr. Yver
Popis:
start 20:00
Vstup pro členy klubu s smskou 150 CZK do 24:00, ostatní 200 CZK
 
 
Laydee Jane v Duplexu
V pátek 24. září se klub DUPLEX bude opět otřásat v rytmech trance music, jelikož do Prahy doráží na svou exkluzivní rezidentní noc čím dál více populární čecho-švýcarka LayDee Jane!
 

Jako na většině akcích v ČR jí nedoprovodí nikdo jiný, než známý propagátor trance music v našich luzích a hájích – DJ Petr Holman. Aby line-up akce stál opravdu za to, vystoupí po jejich boku také další čím dál více populární DJane E-lite z bookingu jpa.

A aby toho nebylo málo, celou párty začne svým trancovým setem mladá nadějná dvojice DJs Funnyface a Dr. Yver! Kdo z vás se zúčastnil červnové párty s LayDee Jane v Duplexu tak ví, že tyhle mejdany opravdu stojí za to. Kdo posledně chyběl, má jedinečnou šanci tuto akci zažít tento pátek.

Těšit se kromě zaručeně skvělé atmosféry můžete opět na exkluzivní dekorace, skvělé drinky, luxusní gogo dancers a hlavně na jedinečný východ slunce za zvuků trance, který můžete zažít pouze v jednom pražském klubu – a tím je samozřejmě DUPLEX!:)

Vstupné činí pro členy klubu s smskou 150,- do 24:00. Ostatní 200,-. Jak se stát zdarma a snadno členem klubu zjistíte na www.duplexduplex.cz/klub .

 
Biografie Laydee Jane

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016