PARTYINFO

 

ANTISTATIC - BROILING AREA

Datum konání:
12.11.2004 - pátek
Místo konání:
Frýdek-Místek - KD Válcoven plechu
DJs:
Felipe (AUT), LayDee Jane, Nika 77 (Techno.cz), Boss (SK), Jerry, Miss Renny, BB Mike, Flesh
Popis:
free ovoce, fotbálky
předprodej Casino shop Ostrava (bývalý Radiance shop)
Line-up:
19:30-21:00 Miss Renny
21:00-22:30 BB Mike
22:30-24:00 Jerry
24:00-02:00 Laydee Jane
02:00-04:30 Felipe
04:30-06:00 Boss
06:00-07:30 Nika 77
07:30-..... Flesh
 
 
Poslední informace k pátečnímu Antistaticu Rozhovor s Laydee Jane Novinky u Felipeho Rozhovor s Bossem
Rozhovor s Felipem

Ahoj Felipe Antistatic se blíží a proto by ti rád položil několik otázek. Už je to pár pátku co jsi hrál v České republice. Jak se těšíš na návrat do České republiky?

Velmi se na svůj návrat samozřejmě těším. Mám rád české obecenstvo a moc mi chybělo. Nějak musím prozkoumávat nová teritoria a neměl jsem mnoho šancí se zde dostat. Opravdu se na to velmi těším!

Léto je zanáma a tak odzvonilo i Open Airům. Kde se ti hrálo nejlépe a kde nejhůře?

Opravdu jsem letos neměl doposud nejhorší štaci, a myslím, že ještě taková nebyla, shrnuto, většina akcí byla opravdu úspěšná. Zazářil jsem na na WIRE FESTu v Japonsku, ale například také na MTV Valkana Beach byla úspěšná a taky velmi zábavná. Jelikož jsem měl letos v létě hodně štací v klubech, ale i na open airech, na která jsem se vždy také těšil. Zase se mi zdálo, že léto bylo hodně krátké :o).

V jednom reportu jsem se dočetl, že jsi zazářil na MTV Valkana Beach. Můžeš nám to nějak příblížit?

MTV Valkana Beach dělá Marc Grabber z Chorvatska ve spolupráci s MTV Europe a konala se už po páté, nebo šesté. Je to vždy na severu Chorvatska a je na opravdu velkém otevřeném prostranství, které se mění a brilantně zajištěnými hlavními umělci z různých žánrů celého světa. Letos jsme měli na techno pódiu Richie, Christian Smith, Mauro Picotto, Adam, Chris Liebing, Phil Kieran, nějaké místní a mě. Takže si můžete představit, že to byla velká zábava s množstvím šampaňského a whiskey a všemi umělci, kteří navštěvovali i jiná pódia stejně jako Paul van Dyk, Sonique, Felix da Housecat atd. takže tam byla velmi rodinná atmoféra.

Teď k Tvému projektu TITANIUM. Můžeš nám ho představit?

Titanium není opravdový projekt, ale je to víc než jen jedna z našich desek. Produkuji s mým kámošem Nicolasem Bacherem a dělal jsem s ním Titanium Records, Supreme Entertainment a další. Máme opravdové hvězdné hosty jako Marco Bailey, Stanny Franssen, Samuel L Session, Danilo Vigorito a mnoho, mnoho dalších a obě desky vycházejí ve stejnou dobu Nicolas taky dělá v současnosti Titanium živá vystoupení, která přidáváme do konceptu se spoustou vizuálních efektů, které představujeme na Gazometeru ve Vídni. Pro více informací, prosím, navštivte: www.titanium-records.com a www.supreme-entertainment.com.

Jak vidíš budoucnost labelu Titanium?

Titanium byl můj druhý label a nyní mohu říct, že vím, jak s ním zacházet. Takže Titanium má tvrdší techno základ, ze kterého jsme vycházeli. Taky jsme se snažili udělat tracky na Titanium, které by zněly více jako chorály a výrazné tóny s velkým remixem. Opravdu si myslím, že tvrdé looptechno je postupem času nuda a jsem rád, že tento styl neztrácí atraktivitu. Proto jsem vypustil Supreme s podstatně jemnější a snadnější a přátelštější atmosférou. Mohu říct, že je to mix latino-amerického vlivu s italskou. melodičností.

Jsi residentem vídeňského klubu Flex. Jaký máš vztah k tomu to klubu a mohl bys nám popsat svou residenční noc?

Flex je jeden z nejlepších a nejvíce doporučovaných světových klubů. Není moc velký, protože pojme asi jen 800 lidí, ale za to má unikátní ozvučení a lidé zde chodí nejen poslouchat hudbu a slavit. Flex byl zvolen před několika lety Mix Magem jako jeden z nejlépe zvukově - technicky vybavených klubů. Jsem velmi rád, že byl hostitelem mé akce Essense. Upevnil jsem si zde své přátelství například se Sven, Richie, Adam, Carola, Johannes Heil, Anthony Rother, Luke Slater a mnoha a mnoha dalšími..

Mnoho Djs za pultem doplňuje energii různými nápoji. Čím se dopuje takový Felipe :o)?

Samozřejmě, že mým dopingem je mix dobrých zvuků, dobré hudby a lidé... a nějaká whisky :o)

Hraješ raději v klubech nebo na větších akcích? Přízpůsobuješ tomu i set?

Obojí je velmi atraktivní! Je to velké vzrůšo hrát před 50.000 lidmi, ale samozřejmě může být klidně i zajímavější hrát před 50 lidmi, kteří jsou ti blíž. Potřebuji okolo 2,5 – 4 hodin pro můj set, abych přenesl své poselství na lidi a opravdu v současnosti preferuji kluby.

11.12.2004 hraješ na akci Antistatic. Na co se můžou tví fanoušci těšit?

Doufám, že se budou těšit samozřejmě na celou akci :o)

ptal se: Hidys

 
Předrodej lístků na Antistatic zahájen Další Antistatic ve Frýdku Místku

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016