PARTYINFO

 

ITCH MY HAHAHA

Datum konání:
23.10.2004 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Tim Wright (NovaMute London), Optimo Espacio (Glasgow Sub Club/Kill the DJ), Sofa Surfers (Klein Records Vienna)
Popis:
"Poškrab můj smích"
 
 
Itch My Hahaha
"Responsible Concept" (Tomáš Kelar bývalý bubeník kapely The Mountaineers a promotér Londýnsko-Liverpoolského klubu Hot Trees + Robin Smith domácí kutil elektronické-hudby a génius v "člověče nezlob se“"...oba žijící v centru světa... v Brně).
 

Tento vysněný a konečně zrealizovaný koncepční projekt, existuje proto, protože milujeme hudbu tak jak vy. Obzvlášť elektronickou v jakékoliv podobě, a budujeme „Itch My Hahaha“, neboli možná „Poškrab můj smích“, zrovna teď protože nastává doba kde diverzifikace a tvořivost právě v tomto žánru roste a současně plodí jednu s nejprogresivnějších momentůelektronické i taneční hudby.

Už dlouho se slepě a věrně poslouchá jeden micro-žánr taneční hudby po druhém podle doby, a čeká se na další, když jeden zahnije. „Itch My Hahaha“ je stvořen pro to abychom si všichni společně uvědomily, že tvořivost, ať je v jakékoliv formě, je pozitivní, a dobrá hudba spojená z upřímnou kreativitou vždy přežije jakýkoliv micro-trend a také abychom se všichni sjednotili v lásce k hubě. Takhle si myslíme že spousta lidí už dávno myslí a pátrají po místech kde se sejít nebo i uvidět něco nového. „Itch My Hahaha“, svém celoročním programem a směrem, tuhle díru ucpe a zároveň otevře kanály pro lidi se seznámit s mezinárodní i místní progresivní taneční scénou bez jakýchkoliv předsudků.

Jsme do toho stoprocentně zapojeni na dlouho a věříme že budujeme něco s čehož vykvete nejen nová Česká/Brněnská scéna, ale i chuť v lidech k vyjádření, ať je to kreativně nebo myšlenkově. Spojujeme se proto s lidmi a umělci ze zahraničí a doma s podobnými, pozitivními, zodpovědnými názory. Lidi jako:

Optimo Espacio/kill the DJ (www.optimo.co.uk)
Tim Wright (www.timwrightmusic.com)
The Glimmertwins (www.glimmertwins.com)
Jo Jo De Freq (www.nagnagnag.info)
Sofa Surfers (www.sofasurfers.net)
Club le Bomb (www.clublebomb.com)
Alex Cortex (www.alexcortex.com)
Ongaku (www.ongaku.de)

a dále

Fleda (www.fleda.cz)
Mute (www.mute.com)
Tigersushi (www.tigersushi.com)
Lex Records (www.lexrecords.com)
2manydjs (www.2manydjs.org)
a mnoha dalších

Věříme že tyhle lidi nám pomohou vytvořit a podpořit hudební scénu která se zakoření a seznámí nás s tím čehož jsme všichni schopni vytvořit v současné době s aparaturami které nám jsou k dispozici doma v pokojích, a zároveň předvedou co nám v dnešní době utíká tím že jsme nepřetržitě cpáni globální univerzalitou skrz světové media a konzum.
 
Jestliže to cítíte ve vzduchu tak jak my, přijďte se tedy nasytit čerstvého nápadu a tím i zapojit do tvůrčího procesu.
 
Berte to zodpovědně, pomožte jak můžete! Hlavně se přijďte pobavit!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016