PARTYINFO

 

MON AMOUR

Datum konání:
23.10.2004 - sobota
Místo konání:
Vyškov - Město - Alcatraz
DJs:
Orbith, Miss Renny, M.Scuberman, Hydrophonic, Motka
 
 
Pozvánka na Mon Amour do Vyškova
Již teď se můžete začít těšit na datum 23.října, kdy se v clubu Alcatraz uskuteční čtvrtý díl, mimořádně úspěšné clubové noci, Mon Amour.
 

Party Mon Amour se už vryla do podvědomí mnoha cluberů svojí neopakovatelnou atmosférou, skvělými výkony djs a v neposlední řadě výborným zvukem, světelnou show  a mnoha drobnostmi dělanými ze srdce, především pro lidičky a jejich maximální zábavu.

Pro tuto akci jsme si pro Vás nachystali jako bonus: výborné, zbrusu nové MIX CD by Michael Scuberman, které održí každý desátý návštěvník a dále  BARMANSKOU SHOW v které se bude chrlit oheň, létat ledy a ve vaších žilách bude kolovat mnoho luxusního, bravůrně namíchaného alkoholu J Opět se také můžete těšit na  Charlie´s angels go go, kteří vždy spestří svoje vystoupení nějakou lechtivou scénkou, která Vás polechtá nejen v podbřišku :o)

Na této akci, která je hned 4násobnou oslavou narozenin (kdo jsou oslaveneci se dozvíte zcela určitě na místě samotném J), půjde především o maximální zábavu, a proto přijal pozvání známý český bavič a electromág dj ORBITH, který zaručeně nenechá žádnou vaši končetinu a úsměv v klidu. Dále krásná ,sympatická a především pěkně od podlahy hrající djane MISS RENNY.

A celý line-up vyšperkují svými sety dva ,mimořádně talentovaní, brněnští mladíci: MICHAEL SCUBERMAN a HYDROPHONIC. Ráno se můžete nechat odnést na zasněných plochách českého Paul van Dyka: dje MOTKY.

Na závěr nezbývá než dodat, že je zaděláno na další super mejdánek a můžeme jen a jen popohánět čas, ať už je to tady!!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016