PARTYINFO

 

WONDER BEAT NIGHT

Datum konání:
16.10.2004 - sobota
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
1st floor Efotan (wonderbeat), Baba, Joe Joel (wonderbeats), Afro (self.)
2nd floor: Getis (wonderbeat) + guest (DnB)
Popis:
vstup zdarma dívky, ostatní 50 CZK
 
 
Wonderbeat night in Liquid
Mladoboleslavská agentura Wonderbeat zavítá již podruhé do libereckého klubu Liquid se svojí nocí "Wonderbeat Night" na které můžete slyšet kromě djs z našeho bookingu, převážně méně známé djs, ale nikoliv žádné začátečníky či druhořadé hosty.
 

Mladoboleslavská agentura Wonderbeat zavítá již podruhé do libereckého klubu Liquid se svojí nocí "Wonderbeat Night" na které můžete slyšet kromě djs z našeho bookingu, převážně méně známé djs, ale nikoliv žádné začátečníky či druhořadé hosty. Na prvním díle, který proběhl v sobotu 26. června a neoficielně uzavřel klubovou sezónu před nástupem letní festivalové, se představili hosté komplet na druhé zlomené stagei.

Náš DnB zástupce dj Getis byl mimo české luhy a háje. Tentokrát se již na second drum´and´bassové stagei představí a po jeho boku jeho hosté. Na horní techno/electro/techhouse stagei se představí zástupci naší agentury: Efotan, Joe Joy, Bába. Dále je doplní mladoboleslavský dj Afro.
 
Obě dvě pódia tedy zaručují hudební pestrost a výbornou atmosféru. Na akci mají dívky vstup zdarma a ostatní můžete zajít za 50,- korun českých. V sobotu 16. října na viděnou a na slyšenou v libereckém klubu Liquid.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016