PARTYINFO

 

GATE WESTERN

Datum konání:
29.10.2004 - pátek
Místo konání:
Cheb - Fontána - Zlatý Vrch
DJs:
LaydeeJane (CH), Petr Holman, Molczik, Pablo Escobar, Jack R
Popis:
special dekorace, videoprojekce, 6kW sound, dancegirls, special light show and photo by Mikami
 
 
LaydeeJane v Chebu na Gate Western
Pravděpodobně jediná opravdová trance party v České republice, Gate, zavítá 29.10.2004 i na samotný západ naší země a to konkrétně do Chebu, do nově vedeného klubu Fontána – Zlatý Vrch.
 

GATE – western edition se Vám vynasnaží i tentokrát představit ten nejaktuálnější evropský trance sound v mnoha svých podobách. Hlavním hostem bude hvězda opravdového kalibru, nejpopulárnější trance Djka současnosti žijící ve Švýcarsku, LAYDEEJANE!!!, která oslňuje svými kvalitami partypeople po celé Evropě. Vy máte nyní možnost shlédnout její vystoupení i v Chebu.

Doplní jí mimo jiné samozřejmě resident a zakladatel této klubové noci DJ PETR HOLMAN (moonlight production). Asi jediným západočechem schopným presentovat se stylem trance je plzeňský DJ MOLCZIK (eae dj team) a my jsme rádi, že naši nabídku přijal i on.

Dalšími kdo doplní lineup jsou DJové PABLO ESCOBAR z Karlových Varů a JACK R z Plzně. O kvalitní hudební produkci a zábavu v evropském stylu tedy nebude nouze.

Resumé:

29.10.2004 – klub Fontána, Zlatý Vrch – Cheb

Gate – western edition

DJs: LaydeeJane (CH), Petr Holman, Molczik, Pablo Escobar, Jack R

Připraveny jsou dále tyto specialitky: special dekorace, videoprojekce, 6kW sound, dancegirls, special light show and photo by Mikami!

Všichni jste na tuto trancovou noc srdečně zváni!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016