PARTYINFO

 

PURE PLASTIC

Datum konání:
22.10.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Mark Broom (UK), Toky, Agent, Matrix (Techno.cz), Džejár, Lord Space, Loutka, Dan Cooley, Marek Řeřicha, Marko Jelič, Elate, Kristo
Info:
http://www.dcpromo.cz
info@dcpromo.cz
Popis:
start 22:00, vstup 200/250 CZK
Line-up:
Techno.cz stage

21.30 Lord Space
23.00 Agent
24.00 Matrix
01.30 Mark Broom
03.00 Džejár
04.30 Toky
06.00 konec

Clubber.cz stage

22:00 Elate
23:30 Marek Řeřicha
01:00 Dan Cooley
02:30 Loutka
04:00 Marko Jelič
06.00 konec

Chill Out

22 - 06.00 Dj Kristo
 
 
Rozhovor s Markem Broomem
Rozhovor s Agentem k Pure Plastic
Příští pátek nás čeká po docela dlouhé době další taneční akce v pražském klubu Abaton. Při této příležitosti jsme vyzpovídali jednoho z pořadatelů dj Agenta. Na co se můžete těšit, jak to je s tím výletem soukromým tryskáčem a co speciálního na vás čeká se dozvíte v rozhovoru.
 

Ahoj Martine, dlouho jsme se neviděli? Co je u tebe nového?

V profesionálním životě toho moc nového není. Stále hodně pracuju, tedy hraju a když mám chuť občas se zavřu ve studiu.
Teď pracujeme na akci Pure Plastic, která je už za týden v pátek 22.10. v Abatonu v Praze. Takže to mě teď zaměstnává nejvíc.

Pověz nám něco o konceptu Pure Plastic. Je to vaše klasická akce, nebo můžeme čekat nejaké speciality?

Jádro akce je samozřejmě to jak nás lidé znají, teda kvalitní techno line-up. Protože ale děláme akci v Praze, kde je tolik populární house bude v Abatonu i house floor, kde zahraje jednička tohoto stylu u nás dj Loutka a třeba stále se lepšící Dan Cooley ale i další velmi dobří djs.

Techno je ale pro nás srdcovka, takže přivážíme zahraničního hosta. Konkrétně se jedná o Marka Brooma z Londýna. Ten je momentálně jeden z nejdůležitějších lidí v oblasti techna na ostrovech. Vlastní skvěle fungující label Pure Plastic, podle kterého se jmenuje celá akce. Hlavně ale vlastní distribuci zvukových nosičů, která je monentálně jedinou fungující a prosperující techno distribucí v Anglii. Je hodně vytížen a bylo docela kumšt najít volný termín pro Prahu. Dál na techno flooru zahraje slovák Toky, já s Džejárem, Matrix a další. Ještě jsem zapoměl říct, že dole v restauraci bude hrát řecký chilloutový dj Kristo pohodovou muziku k odpočinku. Takže celkem tři floory.

To je line-up, ale co jiné lákadla akce?

Asi narážíš na soutěž, která bude v rámci akce přímo v prostorách klubu. Chci jen upřesnit, že nepůjde o vědomostní soutěž nebo losování z návštěvníků. Je to soutěž, která nemá u nás obdoby na takovéto akci. To o co půjde zůstane zatím tajemstvím. Jen bych rád všem zdůraznil, že pokud se soutěže chcete zůčastnit přijďte včas. Nejlépe mezi 22:00 až 23:00. Soutěž totiž bude kočit v 01:00, kdy proběhne vyhlášení výherců. Ale hlavně nezapomeňte si kopii pasu (na stránce kde je platnost pasu a fotka) nebo pas samotný. Ten je totiž k účasti v soutěži nezbytný.

Mě ale zajímá nejvíc ta výhra. Výlet soukromým tryskovým letadlem na víkendovou party do Hamburku. Je to skutečně tak a co vše výherci získají?

Ano. Dva nejlepší odletí soukromým tryskáčem na víkend do Hamburku. Dostanou kapesné, seznam akcí a jiné informace co se daný víkend v Hamburku děje a samozřejmě luxusní ubytování ve vybraném hotelu. Oba dva výherci si sebou vezmou jednu další osobu, aby jim nebylo smutno :)   

A co dekorace a projekce?

Celý prostor klubu bude vyzdoben krásnými dekoracemi. Budou se instalovat už den předem aby se to stihlo. V každé místnosti bude projekční plocha a několik plazmových obrazovek. To pro dokonalý přehled o průběhu soutěže. Máme rovněž připravenou ochutnávku zcela nového mixovaného alkoholického nápoje. Jde nám hlavně o to aby se návštěvníci cítili v Abatonu útulně a děláme pro to hodně. 

Na akci zahraješ i ty? Co budeš hrát? Půjde o tvou klasiku, nebo nás něčím překvapíš?

Budu hrát, ale jen jednu hodinu. Musím na akci především pracovat tak proto. Mám připravený lehčí techno setík se spoustou space zvuků. Poslední dobou si na tomto stylu techna trošku ulítávám.

Vstup na párty je od 18 let. A vstupné je 200Kč, od 23:00 to bude 250Kč

díky za rozhovor

rozhovor připravil Matrix
   

 
Vyhraj výlet tryskáčem! Pure Plastic - plastická noc

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016