PARTYINFO

 

CITADELA KAMIKAZE

Datum konání:
28.01.2005 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Mauro Picotto, Grovskopa (Swe), Skipworker, Kaisersoze, Pietro-live, BB Mike, Mischa, Spyro
Camel stage - Alex Axx Kos (Can), Pappi (Sk), Mike Wazowski (Sk), Marek Řeřicha, Hydrophonic, Ringo
Info:
sasa@citadela.dj
Line-up:
RAVE.CZ STAGE:

20.00 Pietro-live
21.00 Mischa
22.30 BB Mike
00.00 Skipworker
01.00 MAURO PICOTTO
03.00 GROVSKOPA
04.30 Kaiser soze
06.00 Spyro

PROGRESSIVE STAGE:

21.00 Ringo
22.30 Little Loui
00.00 ALEX AXX KOSS
01.30 Marek Řeřicha
03.00 Simon Sayz
04.30 Mike Wazowski
06.00 Hydrophonic
 
 
Alex Axx Koss – "progressive mě baví" Last info + line-up Mauro Picotto - interview Akreditace na Citadelu do 20.1.
Grovskopa
Jeden z nejzajímavějších mladých Dj/producentů, kteří se v poslední době na světové scéně objevili. Nebývalou vlnu ohlasu a pozitivní reakce od nejuznávanějších techno producentů zvedl hned na začátku své kariéry. Zástupce švédské školy ostrého techna, které však ani na moment nepostrádá návaznost a dokonalou myšlenku a souhru všech zvuků, které jsou spojeny v uchvacujících kombinacích a s obrovskou energií se valí vpřed.
 

Na techno přešel z punkrocku, který mu přirostl k srdci díky své energii a zběsilosti. Energie, to je to, co ho na technu uchvátilo. Možnost s ní pracovat, směřovat ji nebo kombinovat. Jeho tvorba je plná temných industriálních aranží a nálad, které na posluchače útočí s neuvěřitelnou silou. Tak ho charakterizuje i spousta známých a respektovaných Djs, mezi které se Grovskopa s přehledem zařadil hned vydáním svých úvodních singlů. Své pojetí techna, které je velmi blízké birminghamské škole, jak ji prezentují mistři zvuku Surgeon, Regis nebo James Ruskin, ale stále si zachovává svoji odlišnost a přináší dávku inovátorství vydává nejčastěji na labelu Emergence records, který založil společně se svým producentským kolegou Archaem.

Už jen fakt, že měl svoje první gramofony v 15-ti a v 18-ti letech přidal do sestavy třetí, dávají tušit, že Grovskopa není jen zdatným producentem, ale i perfektním Djem. Stejně jako v produkci si i za mixážním pultem zachovává svůj charakteristický temný zvuk, a zběsilými sety zahušťuje atmosféru na tanečním parketu.

 
Proč je vlastně Picotto taková megastar? Interview s BB Mikem Interview Skipworker Grovskopa - profil Citadela - web a předprodeje spuštěny Mauro Picotto headlinerem Citadely Kamikaze Další Citadela bude v lednu

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016