PARTYINFO

 

CITADELA KAMIKAZE

Datum konání:
28.01.2005 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Mauro Picotto, Grovskopa (Swe), Skipworker, Kaisersoze, Pietro-live, BB Mike, Mischa, Spyro
Camel stage - Alex Axx Kos (Can), Pappi (Sk), Mike Wazowski (Sk), Marek Řeřicha, Hydrophonic, Ringo
Info:
sasa@citadela.dj
Line-up:
RAVE.CZ STAGE:

20.00 Pietro-live
21.00 Mischa
22.30 BB Mike
00.00 Skipworker
01.00 MAURO PICOTTO
03.00 GROVSKOPA
04.30 Kaiser soze
06.00 Spyro

PROGRESSIVE STAGE:

21.00 Ringo
22.30 Little Loui
00.00 ALEX AXX KOSS
01.30 Marek Řeřicha
03.00 Simon Sayz
04.30 Mike Wazowski
06.00 Hydrophonic
 
 
Alex Axx Koss – "progressive mě baví"
Last info + line-up
Do Citadely Kamikaze zbývá již jen pár dní, takže je vhodný čas na poslední důležité informace před akcí. Plánek rozdělení vstupů do Boby centra, doprava na místo, informace pro výherce, přesný lineup a další upřesnění najdete v článku.
 

Doprava

Návštěvníci se na Boby dostanou tramvají č.1 z Hlavního nádraží. Mimobrněnští, kteří přijedou na autobusové nádraží Zvonařka, můžou použít autobus č. 67, který vás za pár minut zaveze přímo na ulici Sportovní, do blízkosti Boby centra.
 
Vstup

Areál Boby centra bude zpřístupněn návštěvníkům 28.1. v 19.45 a přesně ve 20.00 hodin se rozběhne hudební produkce Djs na Rave.cz stage, a o hodinu později i na Progressive stage.

Organizace vstupů do Boby je následující:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Předprodeje

Lístky z předprodejů se budou vyměňovat za pásku z obou okýnek auta a také na hlavní pokladně.

Výherci a akreditace

Vstup pro výherce soutěží a akreditované je vzadu od fotbalového hřiště. Pro akreditaci musíte mít s sebou občanský průkaz, jinak nebude schválena.

Vstupenky na místě

Pokud si chcete koupit lístky až na místě, budou k dispozici na hlavní pokladně uvnitř Boby, za cenu 399,- Kč.

Šatny

Oblečení a další potřebné věci si určitě vemte s sebou dovnitř, můžete si je odložit v šatnách. Ven se začne pouštět až ve 3 hodiny.

Headlineři

Mauro Picotto se premiérově představí brněnskému publiku. Jeho dvouhodinový dj set bude vrcholem večera na hlavním stage. Maurova technika za mixážním pultem je famózní, stejně jako energie, kterou dává do svých vystoupení. Ani na okamžik vás nenechá vydechnout a donutí vás strávit celý set na tanečním parketu.

Grovskopa zaujme místo za mixem hned po skončení setu Maura Picotta a představí svoji vizi temného industriálního techna. Inspirován tradičním “birminghamským“ soundem, si libuje v potemnělých aranžích a syrových zvucích, kterými jsou jeho sety doslova protkané.

Alex Axx Koss Jeho vystoupení bude vrcholem noci na progressive stage. Kanadský dj, který si neklade meze v hudebních stylech, a chce jen co nejlépe pobavit lidi na parketu. Jeho set vás pohltí a nepustí až do jeho skončení.

Speciality a vychytávky

Videoprojekce bude v režii teamu Cube Vision. Můžete se těšit na několik projekčních ploch a premiérově na Citadele také 20m dlouhé plátno, umístěné nad Djem. Nexo sound system dodá Marcel Audio.

Velmi zajímavým zpestřením noci bude speciální pěnová performance, která si odbude svojí premiéru v prostorách Boby centra.

Prvních 1000 návštěvníků dostane zdarma CD Citadela Vibe II., mixed by BB Mike.
Dále na místě stánek Speed8 + prodej DVD Citadela Nebula za 299,-Kč.

After party

After party bude v režii rave.cz crew a začíná hned po skončení akce v tradičních prostorách klubu Perpetuum na Rooseveltově ulici. Jako special guest se zde představí hlavní hvězda progressive stage kanadský Alex Axx Koss.

Lineup

Radan Mach
Jergen
ALEX AXX KOSS(can)
Ishtar
Leo Lycra
Hubiss
Hydrophonic


Těšíme se na všechny návštěvníky, kteří se do Boby v pátek přijedou pobavit. Přejeme všem příjemnou zábavu.

 
Mauro Picotto - interview Akreditace na Citadelu do 20.1. Grovskopa Proč je vlastně Picotto taková megastar? Interview s BB Mikem Interview Skipworker Grovskopa - profil Citadela - web a předprodeje spuštěny Mauro Picotto headlinerem Citadely Kamikaze Další Citadela bude v lednu

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016