PARTYINFO

 

DECADANCE NOSTALGIA

Datum konání:
20.11.2004 - sobota
Místo konání:
Česká Lípa - Crystal
DJs:
Nostalgia stage - Ladida, Michael Burian, Chris Sadler, Daiff Cooker, Yanota
sewer.house.stage - Elite, Skipworker, Fun, Marko Jelić, Sanny, Jeny
Info:
http://www.crystalhouse.cz...
Popis:
super sound, dancers team, sour refresh, mega projekce by DílnaFilm
start 21:00, end 06:00
rezervace: 170 CZK
vstup na místě: 200 CZK
Line-up:
Main Semtex stage:

21.00 Daiff Cooker
22.30 Michael Burian
00.30 Ladida
02.30 Chris Sadler
04.30 Yanota
06.00 end

Sewer.House stage:

20.00 Jeny vs. Sanny
22.00 Marko Jelić
00.00 Fun
02.00 E-lite
04.00 Skipworker
06.00 end
 
 
Decadance Nostalgia
Pohádka o Decadance
Povíme Vám pohádku. O jednom zlobivém candrbálu, nesoucí jméno DECADANCE. Když byla malá a neškodná, tak nikomu nevadila. Když však trochu povyrostla, začala být hlučnější a to se tuze nelíbilo stařešinům vládnoucí rodné hroudě zvané Česká Lípa. Tu se tito škarohlídové rozhodli oblíbenou DECADNCI z města vykázat. Caparťata, která přišla o svoji milou kratochvíli tak na několik let musela cestovat do okolních měst a tvrzí nebo křepčit jen tak o létech na různých lukách pod Řípem, koňských ohradách u Pardubic a na dalších rostodivných prostranstvích.
 

Odteklo mnoho vody ve špinavé Ploučnici, než stařešiny odvál čas.
 
Novým pánům začalo vrtat v palici proč jejich potomci víkend co víkend mizí do sousedních tábořišť a nevezmou za vděk taškařicemi potulných kejklířů, které jim tak štědře nabízejí. Vždyť vybírali jen ty nejprověřenější, o nichž se kdy  doslechli  jako například dlouhovlasé kočující hejkaly pod jmény Turbo nebo Katapult. Osamělého  vandrovníka s loutnou pána Petra z Rezka. Nezavděčili se ani zázračnou pěnicí  s několika slavíky v hrdle říkající si Zagorka, zkoušeli i nového Maxibivoje Martina. Stále bylo v sále jen pár babek a dědků.

Lámali si hlavy, čím to. Tu jeden z nich dostal nápad vyzkoušet, co na tom rámusu ti mladí mají a svolili k uspořádání pokusného karnevalu. Obávali se co se skrývá pod podivným názvem CONNECT TO CRYSTAL a co předvede nějaký cizácký rabiát jménem INIGO KENNEDY.
 
Stalo se a novým mocipánům nezbylo než kroutit hlavou nad křepčením omladiny, kterou už dlouho v tak hojném počtu nepopatřili. Někteří z toho všeho byli tak rozradostnění, že se žejdlíků zlatavého moku a pohledů na lepé sousedovic cácorky nabažili až za ranního kurvopění.

I řekli si nu což, rámusu to sice nadělá jak deset koňských povozů ženoucích se ouvozem, ale alespoň jednou  nám  synové a dcery nelomozí po celé vlasti a máme je pěkně doma. Svolili tedy k návratu i zapovězené  DECADANCI a její  primadóně  Ladidě.

Tak a zazvonil zvonec, pohádky je konec a sejdeme se 20. listopadu.

 
Adidas Fruity Rhythm Decadance se vrací do Crystalu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016