PARTYINFO

 

GROOVY BEATS 02

Datum konání:
23.10.2004 - sobota
Místo konání:
Veselí nad Moravou - Merkur
DJs:
Lucasch (strobe.cz), Mischa (xbeats.cz), Hubiss & Jergen (xbeats.cz), Liner (sound44), Mywal (v3d.info), Jerremy Storm (v3d.info)
Info:
XRadimK@seznam.cz
 
 
GROOVY BEATS 02
Po trošku delší pauze se ve Veselí nad Moravou uskuteční pokračování noci Groovy beat’s,ve které se představí dnes už dá se říct - nej špička moravských techno dj’s.
 

Po trošku delší pauze se ve Veselí nad Moravou uskuteční pokračování noci Groovy beat’s,ve které se představí dnes už dá se říct - nej špička moravských techno dj’s.

Promotéři akce si přichystali opravdu perličky - tedˇ bych měl začít nějakým rozebíráním hlavní hvězdy večera, tak jak to u většiny takových reportů bývá zvykem, ale nezačnu.  Ono totiž hlavní hvězdou večera budou všichni zúčastnění dj’s..Takže začneme pěkně od začátku.

Zakladatel agentury Strobe dj Lucash, pravidelně vystupující na menších i větších akcích nejen u nás, ale také za hranicemi. Dále se představí dj Mischa hrající pod hlavičkou hodonínské agentury Xbeats, který hrává taktéž pravidelně na mnoha menších i větších akcích typu Citadela nebo Apokalypsa. Nebo třeba další Hodonínský dj Hubiss hrající taktéž pod agenturou Xbeats, který se představí ve společném Live setu s djem Jergenem,residentem Brněnského Perpeta. Další v pořadí je dj Liner-resident,dnes už bohužel neexistující Kyjovské jančovky, uznávaný dj nejen Kyjovska a širokého okolí, ale celé Moravy. No a nakonec se představí resident této akce,velice dobrý dj Mywal, hrající pod hlavičkou Veselské agentury v3d, ježíž zakladatel dj Jerremy Storm, je z posledních, který vystoupí na této,věřme, že skvělé akci.

tak to byli dj’s,takže uvidíme,nebo vlastně uslyšíme co pánové předvedou,ale věřte,že se máme na co těšit.

Takovou malou specialitkou akce bude kvalitní sound,který-nechte se překvapit,uslyšíte až na místě. Uvidíme se tam.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016