PARTYINFO

 

PROGRESSIVE

Datum konání:
22.10.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
Tomcraft (Kosmo rec./DE), Martin Gredner, ER
 
 
Progressive v Paradoxu s Tomcraftem
A je tady druhé pokračování podzimní série Progressive v Karlových Lázních! Kdo chyběl na první progresivní party v září, udělal velkou chybu, protože rezident Martin Gredner a jeho speciální host Oliver Klein dokonale roztančili naplněný Paradogs.
 

Nenechal se také zahanbit dj Ringo, který sklidil potlesk všech zúčastněných. V říjnovém pokračování se opět můžete těšit na energický ,3 hodinový set MARTINA GREDNERA a jeho speciálního hosta DJe TOMCRAFTA!!! Dalším hostem, tentokrát z Čech je zkušený dj z Ostravy, dj ER, jehož zdobí rezidentura v klubu Fabric a téměř 20-leté zkušenosti za gramofony.Nejprve si ale řekněme něco o speciálním hostu večera - DJi TOMCRAFTOVI:

Prosadil se jako jeden z nejlepších producentů tech-houseové scény v Evropě. Thomas Brückner, také známý jako TOMCRAFT, proletěl během posledního roku různými hitparádami, zvláště se svým nově vydaným hitem „LONELINESS“.

Kromě toho, že je TOMCRAFT producentem nejrůznějších hitparádových hitů, prosadil se s bezkonkurenčním úspěchem také jako mezinárodně vyžadovaný DJ. To se potvrdilo při vystoupeních v Německu v MAYDAY, LOVE PARADE, ENERGY, NATURE ONE a dále také při mezinárodních vystoupeních v USA (New York, Miami, San Francisko atd.), Kolumbii, Austrálii, Novém Zélandu, Japonsku a v Evropě - od Istanbulu až po Estonsko.

Jako prodejní jednička mnichovské nahrávací společnosti „KOSMO RECORDS“, je TOMCRAFT zodpovědný za produkci a za hitparádové hity. Společně se svým producentem Robertem Bormannem, známým také jako ENIAC, vytvořil TOMCRAFT hity jako „THE MISSION“, „THE LORD“ se Samuelem L. Jacksonem a „THE CIRCLE“, jež byl na televizním kanálu PRO 7 použit jako upoutávka na TV seriál „AKTA X“. Ostatní zahrnují například „SILENCE“, „PROSAC“, „OVERDOSE“ a také poslední hit „LONELINESS“, který je na prvním místě britských hitparád. V roce 2001 byl v kategorii nejlepší taneční výkon TOMCRAFT nominován na cenu ECHO AWARD. Mezi jeho další remixy patří například SIMPLE MINDSSPACEFACE“, QUEEN & VANGAURDFLASH“, BBE7 DAYS AND 1 WEEK” a PURETONESSTUCK IN A GROOVE“.

V německé hitparádě slavil minulý rok úspěchy se singlem „LONELINESS“, který se držel 10 týdnů mezi 10 nejúspěšnějšími hity DDC-hitparád a z toho byl 7 týdnů na prvním místě. Také tento rok Tomcraft bodoval v Top 10 hitparádách „Media-Control-Charts“ a v britských hitparádách si to namířil přímo na první místo. I jeho poslední hit „INTO THE LIGHT“ prorazil do současných hitparád.

Další host dj ER z Ostravy je znám svými energickými sety, které jsou směsicí house, progressivu až tech house.Téměř jasným rozpoznávacím prvkem ERa je dynamický rytmus ve spojení s tranceově ambientními zvuky.To vše tvoří celek, který nenechává nikoho klidným, jak již ER dokázal na mnoha parties jak v Čechách, tak i v zahraničí.Nutno také vyzdvihnout vlastní produkci, kterou ER vyšperkovává téměř 5 let!!V blízké budoucnosti uvažuje o vydání vlastního vinylu.

Nebude chybět špičkový sound a nejlepší světelná show, která v kombinaci s vynikajícími výkony všech dj´s dává tušit výborný zážitek, jako tomu bylo v zářijové premiéře.

22.10. to bude v PARADOGSU skvělý mejdan!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016