PARTYINFO

 

MYSTICAL TEMPLE

Datum konání:
06.11.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Main stage: Natan (Parvati Records, Italy), Cymoon (Sonic Distortion), Flundr (Mystical Waves), Rawe (Sonic Distortion), Sunset (Surface Tension), Searcher (Hedonix)
Chill out stage: Fleapick (SK), Psyla (Mystical Waves), Slater (Tribal Vision), Gappeq (Ketuh Records)
Info:
http://www.psytrance.cz
flundr@email.cz
Popis:
vstup 130 CZK < 22:00 < 160 CZK
 
 
Dj Natan
Dj Natan, Ital narozen v Miláně v roce 1964. Jeho povolaní je dj u Parvati Records.
 

Dj Natan, Ital narozen v Miláně v roce 1964. Jeho povolaní je dj u Parvati Records. Je zakladatelem a hlavním manažerem Wirikuta Distribution Austria, vedoucí osobnost a organizátor rakouské crew Mystery World Squad. Dj Natan se od svého mládí věnoval hudbě a v roce 1995 se dostal k temnému trance.

Založil Mystery Worl Squad a začal organizovat parties v Rakousku. Jeho nynějším stylem se stal tvrdý a silný underground psytrance, převážně temný a nekompromisní. Dá se také popsat jako údery chaotického zaseklého hudeního stroje, jak sám tvrdí. Natan hraje dosti odlišné sety narozdíl od typických komerčních forem psytrance.

Díky jménu jeho labelu Wirikuta Recordings společne s jeho partnerem Djem Bonzo a Hi-Tech Rec, organizuje parties v Rakousku se jmény například: Kindzadza, Grapes Of Wrath, Azax Syndrom atd. Díky jeho nevšednímu a velice zajímavému stylu společně s djskými schopnostmi měl možnost hrát na parties s projekty znamými po celém světě. (Dark Soho, Psyside, Lemurians, Frequency Surfer, Growling Mad Scientists,Tim Schuldt, Cosmochaos, Digital Talk, Fungus Funk, Mechanix atd..)

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016