PARTYINFO

 

BAYSOUND NIGHT

Datum konání:
15.10.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Rescue, Canobee, Soda djs from Pure Rhythm Sound System
Info:
http://www.bukanyr.cz
lukas@bukanyr.cz
Popis:
vstup zdarma, start 22:00
 
 
Baysound Night u Bukanýra
A je to opět tu! V pátek 15.10.2004 proběhne na houseboatu U Bukanýra party Baysound Night. Rezident Dj Rescue z Pure Rhythm sound systemu, si pozval své kamarády dje Canobee a Sodu.
 

Pokud jste o Pure Rhythm sound systemu doposud neslyšeli, pak jistě nejste příznivci stylů house a tech-house.Tento pražský sound system funguje již přes čtyři a půl roku a za tuto dobu jste je mohli slyšet již na řadě akcí, včetně v několika předních pražských klubech.
 
V klubu Roxy, se kterou spolupracujíi v oblasti vytváření dekorací, je můžete slýchat na nejrůznějších akcích typu Free Mondays, Mixer, Climax a na rezidentních večerech Futuresoundz a Nightphunk dje Lucase, který Pure Rhythm djs podporuje již od raných začátků. V klubu Roxy funguje též nepravidelná rezidentní noc Pure Rhythm djs s názvem Pure Rhythm Session, na jejíž přípravě se osobně podílejí nejen po zvukové stránce, ale i po vizuální.

V poslední době se též věnují i aktivitám v oblasti vlastní výroby oblečení. Prozatím jsou venku dvě série Pure Rhythm wear CO. a to limitovaná edice triček a nová edice mikin.

Vše včetně fotek, letáků z nejrůznějších akcí, novinek a samozřejmě také jejich setů, je k vidění a stažení na jejich stránkách www.pure-rhythm.cz , které byly spuštěny před prázdninami a kde můžete aktuálně sledovat dění okolo tohoto sound systemu.

V neposlední řadě právě pracují na stavbě svého zvukového studia, odkud bude vznikat jejich vlastní tvorba a které bude v nejbližší době dokončeno.

Pro jejich široký záběr aktivit, o tomto seskupení, v budoucnu na naší taneční scéně určitě ještě mnoho uslyšíme.
Peace for Pure Rhythm...

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016