PARTYINFO

 

TRANCE REFRESH LIVE!

Datum konání:
22.10.2004 - pátek
Místo konání:
Pardubice - OK Centrum
DJs:
LayDee Jane (CH), Michael C, Petr Holman, AZiL
Info:
http://www.djmichaelc.com...
smokee@radio-life.cz
Popis:
open 20:00, start 21:30, end 5:00
 
 
Půvabná LayDee Jane poprvé v Pardubicích
V pátek 22. 10. 2004 do pardubického OK Centra dorazí švýcarská trance star LayDee Jane. Vystoupí zde v rámci akce Frisco re:fresh live, která též bude pro Pardubice premiérou.
 

V pátek 22. 10. 2004 do pardubického OK Centra dorazí švýcarská trance star LayDee Jane. Vystoupí zde v rámci akce Frisco re:fresh live, která též bude pro Pardubice premiérou. Zvláštností celé akce je nízké vstupné – 60,- Kč v předprodeji a 80,- Kč na místě. Cílem tohoto kroku je přiblížit trance music nejširšímu publiku. Tento styl je totiž v České republice zatím na okraji zájmu promotérů, i když se snad začíná blýskat na lepší časy.
 
Party bude oslavou začátku nové sezóny tanečního bloku re:fresh, který vysílá východočeské Radio Life 91,6 FM (www.radio-life.cz). Styl celé party - trance - nebyl zvolen náhodně. Součástí čtyřhodinového tanečního bloku je totiž nově magazín Sunshine! – první rozhlasová show v ČR věnovaná pouze tranceové scéně. Tím bude provázet DJ Michael C a jeho stěžejní náplní je představování hudebních novinek, setů světových trance stars, pozvánky na party a rozhovory s lidmi, kteří se kolem (nejen) české trance scény točí…

LayDee Jane, ve Švýcarsku trvale usazená Lucie Králová, je v současné době jednou z nejznámějších světových DJs, kteří se věnují tanečnímu stylu trance. Mixovat z desek začala v roce 1999 a v roce 2001 dostala poprvé šanci hrát v jednom z největších klubů Evropy - v BCM (kapacita je asi 6000 lidi), kde od té doby hraje pravidelně každé léto. O rok později už se stává rezidentkou prestižních švýcarských klubů MAD (Lausanne-CH) a Nachtwerk (Thun - CH) a začíná se pravidelně objevovat na akcích Citadela v České republice. Od té doby se pravidelně objevuje na vyhlášených akcích ve Švýcarsku, Holandsku, Polsku, Slovensku i České republice. Více najdete na www.laydeejane.com.

LayDee Jane doplní svými sety také největší propagátor trance music v Česku - Petr Holman (www.petrholman.cz) a nejvýraznější mladý talent české tranceové scény DJ Michael C (www.djmichaelc.com). Poslední postavou v line – upu na hlavní stage je další mladá krev, východočeský DJ Azil.

Hlavním partnerem akce je Frisco - osvěžující alkoholický nápoj s citrónovo-jablečnou příchutí - ideální nápoj pro relaxaci a báječnou zábavu. Více na www.friscodrink.cz. Součastí akce proto bude také doprovodný Frisco program: Ochutnej Frisco - pro návštěvníky party je připravena zdarma ochutnávka drinku Frisco.
Kup Frisco, dostaneš dárek - za 3 koupené Frisco drinky miniventilátor, 4 znamenají víc světla a za 5 Frisco drinků získává návštěvník fotoaparát Kodak nebo tričko Frisco… Frisco Tatoo – stačí se otetovat Frisco tetováním, nechat se vyfotit promotýmem a stáhnout si fotku na webu www.friscodrink.cz

OK Centrum navíc k příležitosti akce spustilo soutěž: Pojď na Laydee Jane zdarma. Stačí poslat SMS ve tvaru OKBAR(mezera)LAYDEEJANE(mezera)TVE_JMÉNO_ADRESA na telefonní číslo 900 09 06. Každá 15 SMS automaticky vyhrává vstupenku (do 2 minut od odeslání soutěžní SMS přijde oznámení o výhře). Cena 1 SMS je 6 Kč.Službu poskytuje Marketing Evolution s. r. o.

Dalšími partnery Frisco re:fresh live jsou: Coca – Cola, Semtex energy drink, OK Centrum Pardubice, Internetový vinyl shop – www.djshop.cz a mediální partner Radio Life 91,6 FM.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016