PARTYINFO

 

EVOLUTION

Datum konání:
16.10.2004 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Pico (pico.sk), Martin Gredner (resident), Wega (Bukanýr), Bo.Dan (Bukanýr)
Info:
http://www.progressivesession.net
 
 
DJ Bo.Dan - krátký profil DJ Wega - krátký profil DJ Pico - biografie
První pravidelná progresivní noc ve Fabricu
16.října se v klubu Fabric představí vůbec první pravidelná noc věnovaná progressive house/trance - Evolution. Jejím rezidentem se stal Martin Gredner, který Fabric doprovazí od jeho založení. Martin tuto noc pojmenoval díky své vlastní evoluci a evoluci stylu progressive house/trance, který úspěsně propaguje na parties.
 

Progressive za zhruba 7 let své existence prodělal nesmírný kvalitativní skok a Evolution chce představit DJs české i zahraniční, kteří progressive skvěle reprezentují.

Exkluzivním hostem první noci Evolution bude slovenský top DJ PICO, který hraje již od roku 1992 a jeho nejoblíbenější styly jsou progressive a trance. V jeho podrobném biu najdete všechny důležité informace, stojí však zmínit jeho hraní se Sebem Fontainem, Mike Mondayem, DJem Moosem, talentovanou tranceovou  star Niklasem Hardingem a nesmíme zapomenout na vystoupení s megastar Judge Julesem v Radosti FX, kde vyhrál konkurs ze 153 přihlášených DJs!!!

Evolution team doplňují talentovaní DJs z bookingu Bukanyr.cz WEGA a BO.Dan, kteří o svých kvalitách přesvědčili na mnoha parties po celé republice a v případě Bo.Dana i v zahraničí!

A rezident party Martin Gredner? DJe, který v poslední době přitahuje pozornost tuzemských medií (rozhovor v pořadu FRISBEE), ale i zahraničích, kde dostal pozvánku polské sekce TV VIVA do světově známého pořadu CLUB ROTATION, můžete stále častěji vidět a slyšet na parties v Brně, pravidelně v Praze a v budoucnu také v Polsku nebo na warm upu DJe Tiesta, v Bratislavě na mega party s DJem Rushem či dvojicí Tkáč and Haverlík a na mnoha dalších akcích jak ve Fabricu, tak po celé republice.

A na co se můžete ještě těšit?

U vstupu bude pro každého 25-tého návštěvníka připraveno zcela zdarma demo cd  DJs PICA, WEGY, BO.DANA a MARTINA GREDNERA, který nabídne své zbrusu nové demo MY CASE 3!!!

Ve Fabricu budou kromě skvělého zvuku a nového světelného parku nachystány ovocné bary a EVOLUTION dekorace.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016