PARTYINFO

 

BREAKSOME

Datum konání:
06.11.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Aquasky vs Masterblaster (Passenger, UK), Kaplick & Saku (breakbeat.cz), Heytos
MCs: Adrenalin
Chill out: Yukimura & Raveboy
Popis:
vstup: 200,- Kč
lights by Technical Design, videoprojection by Astral D:Vision
Line-up:
22:00 - 00:00 Heytos
00:00 - 01:00 Kaplick & Saku
01:00 - 03:00 Aquasky vs. Masterblaster
03:00 - 05:00 Kaplick & Saku
05:00 - ??:?? Deathmatch

experimental breakz chillout: Yukimura & Raveboy
 
 
Profil Aquasky na Radiu Akropolis Aquasky na Breaksome
Aquasky vs Masterblaster na Breaksome

Adam Freeland je za námi a celá breakbeat komunita již těší na další velké jméno breakbeatového nebe, na Aquasky vs MasterBlaster. Jelikož v nebi už to poměrně smrdí, přilétá Brent Newitt na pekelné rybě, aby nám ukázal, jak vypadá peklo v akváriu.

V létě k nám zavítali dva členové této formace a zahráli podle ohlasů na Mystiku parádní set. 6. listopadu nás poctí návštěvou třetí člen Aquasky a to Brent Newitt. Podle názorů nejvíc namakanej killer a dj z tohoto uskupení. Takže se máme na co těšit. Již 14cté pokračování Breaksome se odehraje opět v Roxy

Krátký profil, co se objevil na druhé straně letáku napsal opět Douple z Roxy, díky. Takže zde je trochu informací, trochu PR.:
Příběh začal někdy na začátku roku 1995, kdy se do té doby jednotlivě komponující kamarádi Dave Wallace, Kieron Bailey a Brent Newitt rozhodli produkovat hudbu společně. Talent všech zúčastněných se nezapřel a sny se začaly naplňovat velmi rychle; netrvalo dlouho a jejich první společné demo dorazilo poštou do Moving shadow; jen o tři měsíce později vyšel první singl Aquasky nazvaný „Dezires / Images“, který hned zremixoval Krust (Shadow 64 release) a získal si oblibu u takových jmen jako LTJ Bukem nebo Fabio. Do dnešní doby z tria „vypadlo“ nespočetně drum’n’bassových desek, které se staly nedílnou součástí mnoha vinylboxů po celém světě, ale jak sami často v rozhovorech uvádí, breakbeat je pro ně naprosto stejně důležitý. A proto se nenechte zmást oním „Aquasky vs. Masterblaster“; je to pseudonym stejných tří nadšenců, jen pro tu pomalejší část jejich produkce.
Vyjmenovávat jejich desky nebo alespoň vypichovat ty nejzdařilejší kousky by bylo zbytečné a jistě i trochu troufalé, neb nejeden srdcový příznivce breaků by za ty nejlepší tracky bez výčitek označil všechny jejich releasy
za bezmála 10 let intenzivního přispívání do té nejkvalitnější taneční hudby světa.

<>Nicméně poslední desku bysme vynechat neměli - koncem minulého roku u značky Shadow Cryptic (sublabel Moving Shadow) trojice vydala své v pořadí již šesté album s názvem "Stayfresh". Jedná se o druhé album, které nahráli pod svým breakbeatovým pseudonymem a zároveň je to vůbec první album, které na labelu Shadow Cryptic spatřilo světlo světa. Jako hosté se na tomto dlouhohrajícím počinu představili Daddy Fresh, který se může pochlubit tím, že je vůbec nejrychlejším textařem na světě (podle Guinnessovy knihy rekordů) a také Ragga Twins, kteří se objevili již na čtvrtém LP Aquasky "Beat the System".

Nyní již Aquasky sbírají materiál na album nové, předznamenané nejnovějšími singly "Boom!" nebo "Wheels of Steel" a podle nich je jasné, že stejně jako jejich vystoupení na listopadové Breaksome, bude hodně našláplé a zábavné.

Pokud si chcete stáhnout wallpaper, tak hurá do speciální online backup breaksome sekce, kterou naleznete ZDE.)
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Breaksome od Radima
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016