PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
22.11.2004 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Bo.Dan (bukanyr.cz) & Rai (roxy booking)
Chill out: London Underground crew & Machine Funck + guests
Live:
Posmrtné Zkušenosti
Popis:
vstup zdarma
 
 
Nové album Posmrtných Zkušeností na FM
Nové album "IGUO" formace Posmrtné zkušenosti je výsledkem práce po roční koncertní pauze. Iguo znamená „milovat“ v jazyce ostrova Vanuatu (Šalamounovy ostrovy – Oceánie). Album je tak pojmenováno proto, že kapela věří, že láska je cit, po kterém touží každý z nás, máme jen různé cesty k jejímu dosažení.
 

Nový maxisingl je výrazněji tvořen na jednu stranu tanečními smyčkami, samply, na druhou stranu zde nalezneme více domorodých nástrojů, jako jsou perkuse, conga, bonga, darrabouca, berimbao, didgeridoo, cajon... Vytváří tak cílený protiklad moderní civilizace a přírodních kořenů hudby.

Současný sound kapely je fůzí moderní taneční hudby, jazzu, hudby klasické i filmové, s prvky hudby lidové a hudby primitivních národů. Jako hosté se na koncertě v rámci křtu alba představí Mardoša (Tatabojs), Šimon Kaňka (Papership), Boba Kederová (SK), Prokop (Plout) a DJs Picket, Kashmeer a Rashid. Budete mít také příležitost shlédnout 1. expozici Jana Spurného a Marie Polákové, která bude umístěna na pódiu a spojena s projekcí. Zároveň proběhne vernisáž putovní výstavy fotografií Doc. Josefa Donáta s názvem "Děti černého světadílu", která byla pořízena v rámci projektu "Výstavba nemocnice a školy pro porodní asistentky v Ugandě". Koncert za světla svíček jako vždy harmonicky doladí vystoupení tanečnic, aromaterapie, fireshow skupiny Tribo fuego, videoprojekce a další efekty.

Samozřejmě nebudou cbyět djs, kteří zahrají po koncertě; tentokrát to bude Bo.dan a rezident Zenu Rai, v chilloutu potom London underground crew & machine funck s hosty Scartem a Quassarem. Free mondays jako obvykle začínají ve 20:00 a vstupn je zdarma!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016