PARTYINFO

 

VISAGE

Datum konání:
26.11.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Alex Flatner (circle music, GER), Michael Burian (jpa), Paolo Tuschelo (synopsy)
Chill out: Texx & Alfonso (xmag team)
Popis:
lights by Wild Music, videoprojection by Phase
Line-up:
22:00 - 00:00 - Paolo Tuschelo (synopsy)
00:00 - 02:00 - Michael Burian (jpa)
02:00 - 04:00 - a special guest Alex Flatner (circle music - ger)
04:00 - 06:00 - Michael Burian (jpa)

chillout: Texx & Alfonso (xmag team)
 
 
Alex Flatner v pátek na Visage v Roxy
Ani v listopadovém Roxy programu nemůže chybět stylová párty Michaela Buriana Visage, kde si vedle dvou exkluzivních setů zahraničí dobývajícího Michaela můžete pravidelně užít i hudební vize jeho speciálního hosta, zkontrolovat jednu tuzemskou DJ naději a pokochat se vyzdobeným klubem i performancí.
 

V pátek 26.11. doplní zmiňované dva sety německý DJ a producent ALEX FLATNER. Muž, jehož remix pro slavný „Poundz & Penz“ Corvina Daleka je označován za vůbec první wet‘n‘hard track vůbec. Hudebně se od Alexe dá očekávat energický a eklektický styl korespondující právě s vkusem Michaela - tedy electro, progressive, tech house, bootlegy a vlastně vše s tím správným nábojem. Třetím DJem na hlavní stagei pak bude, už od roku 1996 na scéně působící, jihočech PAOLO TUSCHELO (dříve DJ Sunbeam), prezentující se v současnosti progressive, tribal, wet’n’hard sety.

Nezbytný chillout svými pozitivními housem provoněnými rytmy zaplní pravidelně hostující dvojka DJ TEXX & ALFONSO. CAMYA ve speciálních kostýmech z FAUX PAS předvede svou divokou performance, světelnou show nás osvítí  WILD MUSIC a videoprojekcí uhrane PHASE. Lístky s 10% slevou lze jako obvykle rezervovat na adrese www.roxy.cz . Už v pátek 26. listopadu tedy můžete zkontrolovat novou VISAGE MICHAELA BURIANA. Těšíme se na Vás.

A nezapomeňte, první hodinu o 50 korun levněji!!!

Mediálním partnerem je server RAVE.CZ.

 
Adidas Fruity Rhythm

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016