PARTYINFO

 

STEAM VII

Datum konání:
22.10.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Pete Walk aka Prochy (exkluzivní nebeskej 3hod set), Adam Cloud, Levis
Info:
http://steam.thonyk.com
steam@thonyk.com
Line-up:
22.00 - 00.00 Levis
00.00 - 03.00 PETE WALK aka Prochy (EXKLUZIVNÍ NEBESKEJ SET!)
03.00 - ??.?? Adam Cloud
 
 
Steam v Pekelnym baru už dnes večer
Steam
Po třech zastaveních na House Boatu Bukanýr se opět vracíme ke staré tradici pořádáni Steamu po různých originalních pražských prostorech.
 

Po třech zastaveních na House Boatu Bukanýr se opět vracíme ke staré tradici pořádáni Steamu po různých originalních pražských prostorech.

Tentokrát jím je Pekelnej Bar v ulici Na Bělidle, pár kroků od křižovatky Anděl, jejíž okolí v posledních letech zaživá až neuvěřitelný rozkvět. Jak již název napovídá, jde o prostor připomínající peklo. Klenbovitý cihlový suterén s ohnivým osvětlením a různými vychytanými ozdobnými detaily, k tomu bar s obrovským výběrem nápojů jak běžných tak speciálních míchaných a to v cenách více než příznivých. To hlavní, na co se ale všichni těšíme je taneční parket. Sice se o něm nezmiňuje název, ale na této party se stane dominantou celého prostoru a hlavním důvodem proč se tam všichni sejdeme.

Po nekonečném přemýšlení jak opět hvězdně obsadit line up a neopakovat se, jsme se nakonec rozhodli připravit takovou specialitku nejspeciálnější! Bude jí "Exkluzivní nebeskej 3 hodinový set" dje Pete Walka aka Prochyho. Ten v poslední době zažívá velkou revoluci. Změnil si jméno do mezinárodního formátu a obrovským tempem nakupuje jednu desku lepší než druhou. Slyšel jsem nespočet jeho posledních setů a úplně mne uchvátil. Kdo byl na poslední Elektře v Roxy mi jistě dá za pravdu! Zcela zaplnil druhou stage a dokázal vytvořit lepší atmosféru než vystupující na stagi hlavní. Jeho poslední sety na rádiu Evropa 2 v pořadu Dance Extravaganza a na rádiu Akropolis se setkaly také s velmi pozitivními ohlasy. Jeho nový styl je u nás zcela ojedinělý a je těžko definovatelný, něco jako house & hit & energy.

Je v něm neuvěřitelné množství pozitivních zvuků, síly a energie a není snad člověka, který by zůstal sedět a nezačal tancovat:-) V Pekelném Baru zahraje v hlavním čase a to ještě ve speciálním "Nebeském tříhodinovém setu"! Doplní ho nová krev české taneční scény Adam Cloud a šéfredaktor serveru Technsco.cz Levis, který na party zároveň oslaví narozeniny.

V pátek 22.10. nashledanou!

www.thonyk.com

http://steam.thonyk.com/041022/mapka.gif
http://steam.thonyk.com/041022/banner.gif

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016