PARTYINFO

 

CHARITY - PARTY ZA VODU PRO LIBÉRII

Datum konání:
26.11.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Breakbeat.cz stage - Kaplick, Saku, Jan2, Josef Sedloň, Turtlesquad DJs ,Sla:vek, Hugo, Dušan Only One, Tchendos DJs
Tech-house.cz stage - Face (Techno.cz), Formi, Groof, Cubic, Jan Berdych, Lana, Lucas, Brady, Trnqua, Blond, Next, Drahota, Ghándí, Dan Cooley
Live:
Ecson Waldez, Igraczech (Kaktus rec.), DJ Stromfield (Combat rec.), Charlie One
Popis:
Celý výtěžek akce putuje na projekt Světové rozvojové organizace - Živá voda
vstup 99 CZK
 
 
Rozhovor s Drahotou o party Charity
Charity - party na pomoc Liberii
Dne 26. listopadu se v klubu Matrix uskuteční benefiční party s názvem Charity. Akce se koná v rámci projektu Živá voda, který si klade za cíl konkrétní a účinnou pomoc Libérii v podobě dodávek pitné vody a zároveň chce upozornit na nepředstavitelnou situaci v zemích třetího světa, kde chybí základní životní potřeby.
 

Večer bude probíhat na dvou pódiích. Všichni zůčastnění se zřekli svého honoráře. Vybrané peníze budou využity ve prospěch projektu ŽIVÁ VODA. Výsledná částka bude zveřejněna na oficialních strankách WDO a ŽIVÁ VODA

Činnost a cíle W.D.O.
 
W.D.O. je mezinárodní organizací, jejíž hlavní náplní je poskytování pomoci státům třetího světa. Především pak oblastem, které postihla válka, přírodní nebo jiná katastrofa. Za více než 6 let své činnosti pomohla W.D.O. ve spolupráci se svými partnery dodávkami potravin, léků a pitné vody zachránit tisíce lidských životů

Úřadovna pro W.D.O., zabývající se zejména těmito úkoly:


- informovat širokou veřejnost o poslání a konkrétní činnosti W.D.O. ve prospěch rozvojových států, států třetího světa a států postižených válkou.

- upozorňovat veřejnost na životní situaci obyvatel třetího světa a válkou postižených oblastí.

- získávat pro svoji činnost ve prospěch pomoci spolupracovníky a příznivce jak z řad jednotlivců, tak i organizací.

- získávat jak finanční tak materiální pomoc pro strádající celého světa, ať už formou vyhlášení sbírky, uspořádání benefiční akce, nebo pravidelného či jednorázového finančního příspěvku.

ŽIVÁ VODA
 
Živá voda je projekt, který si klade za cíl konkrétní a účinnou pomoc Libérii v podobě dodávek pitné vody a zároveň chce upozornit na nepředstavitelnou situaci v zemích třetího světa, kde chybí základní životní potřeby. Hlavním cílem projektu je na co nejdelší dobu získat pro postižené rodiny dostatek pitné vody.
 
V období od 15. listopadu do 15. ledna budou na frekventovaných místech po celé České republice vystaveny neobvyklé sochy andělů výtvarníka Jiřího Davida, které by měli připomínat, že jsou na světě lidé s mnohem vážnějšími problémy, než jaké si my těžko dokážeme představit.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016