PARTYINFO

 

ENERGY FACTORY

Datum konání:
22.10.2004 - pátek
Místo konání:
Jilemnice - Továrna
DJs:
Orbith, Cool, Loud & Mizza
Live:
Trancegate
Popis:
vstup 89 CZK, po 22:00 99 CZK
 
 
DJ Orbith v jilemnické Továrně
V klubu Továrna v Jilemnici Vás totiž čeká energií nabitá noc s příznačným názvem ENERGY FACTORY s podtitulem progressive electronic music.
 

Upozornění č.1:  Pátek 22.10. si vyznačte ve svých kalendářích jako významný den...

Upozornění č.2:  Nic si neplánujte, protože Hudební klub Továrna a Mountaingate Vám již program na  páteční večer přichystala...

Upozornění č.3:   Šetřete energií, večer ji totiž budete potřebovat...

A proč?

V klubu Továrna v Jilemnici Vás totiž čeká energií nabitá noc s příznačným názvem ENERGY FACTORY s podtitulem progressive electronic music.

A kdo jiný by měl vládnout tomuto večeru než samotný král české elektronické taneční scény, DJ ORBITH.  Ten v klubu Továrna Jilemnice vystoupí po více než roce a půl. Jeho specifický hudební styl je tvořen dokonalou kombinací elektra a dalších progresivních stylů. Vychutnávat jeho djské umění si mohli návštěvníci všech větších tanečních akcí u nás. Pro časopis XMAG namíchal CD Progressive Session 01, 02. V neposlední řadě je DJ ORBITH známý také jako producent vlastní skladeb.

Hudební projekt TRANCEGATE se v Továrně tentokrát poprvé představí v nové rozšířené sestavě (premiéru měla tato sestava v srpnu na akci Free Mondays v klubu Roxy), kterou tvoří klávesista a MC.

DJ COOL patří ke stálicím v lineupech akcí pořádaných agenturou Mountaingate. Díky jeho schopnosti výborně vycítit atmosféru a volbě desek si lehce získává oblibu všech návštěvníků.  V jeho setu tentokrát bude velmi citelný posun od tvrdého a rychlého techna k pomalejším funky stylům tech-house nebo progressive.

Prostor dostanou také méně známí začínající djs Mizza a Loud.

Poslední upozornění:  V pátek 22.10. bude Továrna Jilemnice plná energie, DJ ORBITH chybět nebude, nesmíš chybět ani ty....

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016