PARTYINFO

 

RICHARD DORFMEISTER

Datum konání:
26.11.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Richard Dorfmeister (G-Stone/AT)
Info:
info@imediapublishing.cz
Line-up:
22:00 STANZIM
01:00 RICHARD DORFMEISTER & DANIEL HAKSMAN
 
 
Poslední informace k Richardu Dorfmeisterovi
Dámy a pánové, asi už opravdu nic nezabrání tomu, aby se TO stalo... už podruhé. Zde Vám nahazujeme poslední návnadu a finální informace týkající se pátečního vystoupení poloviny dua Kruder & Dorfmeister v klubu Radost FX v Praze.
 

Richard Dorfmeister spolu s Danielem Haksmanem, dorazí do Prahy v pátek v podvečer a pravděpodobně s nimi budete moci slyšet rozhovor okolo 19.00 na Radio 1. Podle posledních informací se můžete těšit na společný set pánů DORFMEISTERA a HAKSMANA, je tomu tedy jinak než uvádíme na letácích, nicméně je to osobní přání obou dvou "pánů"

Kdo bude hrát po této výjimečné dvojce, a zda vůbec někoho ke gramofonům pustí to se dovíme až na místě. Při minulém vystoupení, RICHARDA DORFMEISTERA nebylo možné "odtrhnout" od gramofonů a na Dje Kaplicka se tak vůbec nedostalo... doufejme, že i tentokrát to bude stát za to.

Děkujeme Všem kdo si zakoupili lístek za cenu z které jsme měli trochu obavy, tím že jste zakoupili tyto lístky jste nás přesvědčili o tom, že i u nás je možno dělat takové akce, které si najdou přímo ty pro které jsou určeny a kteří mají rádi to co my. My se na oplátku budeme v budoucnosti snažit Vám právě takové zážitky zprostředkovávat a akci pro Vás připravit tak, aby Váš zážitek byl v pozitvním smyslu slova "nářez"!!!
 
Co se týče lístků, posledních pár za cenu 500,- což bude i cena na dveřích v den akce je možno zakoupit v kancelářích IMEDIA v ulici U Zvonařky 15, Praha 2.

Díky a Těším se na Vás

Hasta Luego


SOUTĚŽ O POSLEDNÍ ČÍSLO ČASOPISU ULTRAMIX S R.E.M. NA OBÁLCE, CD KOMPILACÍ OD LABELU AFRO ART A DVD S VÝBĚREM VIDEOKLIPŮ:

Richard Dorfmeister  je zároveň polovinou projetku Tosca, jak se jmenuje druhý člen tohoto projektu, který vydal u labelu G-stone vynikající album Suzuki? 

ODPOVĚDI ZASÍLEJTE NA ADRESU INFO@ULTRAMIX.CZ  

 
Další infromace o Dorfmeistrovi v Radosti FX Richard Dorfmeister v Radosti FX

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016