PARTYINFO

 

PIG FEST 5

Datum konání:
18.12.2004 - sobota
Místo konání:
Plzeň - DVD
DJs:
techno - Dave Fish, IMEI (Scorn+Alf Elektri live), Jack-R vs. Malda, Home, Cruiser, Lookshot
dnb - Kontact with Evil, Cannon Foundry
Popis:
green laser, go-go, snow, videoprojection, sweets, special pigs decoration
vstup 100 CZK
 
 
Profily DJs na Pig Festu
Pig Fest - pohádka o depresi
Milé děti,
 

Byl uplakaný podzimní den. Vítr se opíral do okenic a déšť smutně bubnoval na střechu. Prasátko sedělo ve svém domečku a bylo moc smutné. Nechtělo se mu vůbec nic. Nechtělo ani jíst ani spát, dokonce se mu ani nechtělo jít ven za kamarády. Přepadla ho podzimní Deprese. Vloupala se do jeho bytečku, usadila se v koutě a pozorovala prasátko zlým pohledem. Čím bylo ubohé prasátko smutnější, tím víc Deprese tloustla. Bylo to stvoření velmi zákeřné. Měnilo podoby. Jednou se zjevilo jako složenka za telefon, podruhé se proměnilo v písemku z matematiky, jindy prasátko atakovalo v podobě chřipky.

Po nocích se Deprese plížila domečkem, vytahovala prasátku peníze z kasičky a cpala si je do vlastních kapes. Libovala si také v posílání anonymních dopisů. Živila se nudou, smutkem a stereotypem. Prasátko chřadlo a chřadlo. Zlá deprese na něj vymýšlela stále nové katastrofy a po každém povedeném triku se o kousek nafoukla. Už zabírala skoro celý pokoj, ale stále jí to bylo málo. Pohublé prasátko se teď tisklo v posledním volném koutku a zlá Deprese se mu potměšile smála. Už, už po něm natahovala své tmavé pařáty, aby mu zasadila poslední ránu.
  
Takové prasátko má ovšem tuhý kořínek. Deprese ho velmi podcenila. V posledním momentě se vzchopilo a praštilo záludnou Depresi kopýtkem rovnou mezi oči. To obluda nečekala, skácela se k zemi a nejmíň o polovinu se zmenšila. Prasátko na nic nečekalo a než se Deprese stačila vzpamatovat, už ji hnalo ze dveří. Běželo za ní ještě pěkný kousek a mlátilo ji do hlavy lopatou. Zbabělá Deprese utíkala co jí síly stačily a prasátko za ní volalo: „Jen se zkus vrátit, mrcho a nakopu ti prdel!“

Taky vás trápí podzimní deprese? Vezměte si příklad z prasátka a pojďte je společně zahnat pěkně daleko.

Páté pokračování PIGFESTU se uskuteční 18. Prasince v plzeňském klubu DVD.

Celá party  se ponese v duchu nastávajících Vánoc. Čekají na vás dárky, sníh a cukroví. Skutečné hudební lahůdky vám budou servírovat aj. a producent Dave FISH a jedinečný projekt IMEI. Samozřejmě nebude chybět ani vánoční nadílka od teamu Techanalitic, Jack-R a Maldy.  Do povznesené nálady vás svým setem dostanou i djs Home a Lookshot. Uvedené cukrovinky se budou podávat na hlavní Techno stage. Můžete se těšit také na green laser, sníh, speciální dekorace, go-go, videoprojekci by Petr Shape a krásné hostesky s dárky.

V D’n’B areně proběhne sváteční mše. Slovo boží vám budou kázat Kontakt with Evil, Cannon Foundry a ráno vás rozseká Tekkno v podání Woytek crew. Poslední stage bude tradičně odpočinková. Můžete tady v klidu rozbalovat, popřípadě balit vánoční dárky, pojídat cukroví a užívat si pohody.

A kdo bude hodný tak možná uvidí i zlaté prasátko... :-)

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016