PARTYINFO

 

FESTIVAL MEZIPATRA - BUKOBRANÍ

Datum konání:
13.11.2004 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Tvyks, Vilém, Adrea Fiorino
Live:
Remorse
Popis:
workshop: Ateliér tělového designu FAVU
performance: Ateliér scénografie JAMU
vstup 150 CZK
 
 
DJ Tvyks v Brně na Flédě
"Moc rád bych pustil něco svěžího, co ještě posluchači v Brně neslyšeli," prozradil vždy originální DJ Tvyks, který se v sobotu 13. listopadu objeví v brněnském kludbu Fléda. Od 21 hodin tam startuje filmová párty festivalu Mezipatra 2004 - Bukobraní. Kromě Tvykse budou skvělou taneční muziku pouštět také DJ´s Andrea Fiorino a Vilém. Navíc živě zahraje pražská kapela Remorse. Máte se na co těšit!
 

"Rozhodně zahraju muziku, na kterou se dobře tančí. Předem málokdy vím, co přesně budu hrát, záleží na atmosféře a lidech, kteří přijdou," popsal Tvyks svoji představu o sobotním večeru na Flédě. Vedle známého DJ s osobitým stylem, který je vždy schopen na párty vystihnout tu pravou atmosféru a pobavit tancechtivé publikum, vystoupí také hvězda brněnských večírků Andrea Fiorino. Lehce kontroverzní DJ, nebránící se jakýmkoliv experimentům v oblasti house music, je nejvíce ovlivněněn italskou klubovou scénou.

No a samozřejmě nebude chybět jeden z nejdéle hrajících DJ's - Vilém. Začínal v klubech v roce 1992, a to hlavně v legendární Radosti FX, dále také v klubech Mišmaš, U zoufalců, a na parties ve Sluníčku a 'Slováči'.

Tvyks, který se do Brna už opravdu těší, doporučuje akci všem návštěvníkům Mezipater: "Přeci jen po těch všech dnech v kině bude stát za to příjít na Flédu, hezky si zatančit a protáhnout tělo. A těm ostatním to určitě též prospěje!”

Hudebně velmi pestrý a zajímavý večer by si určitě mohl užít každý. Snad to bude relaxace i pro Tvykse, který měl v poslední době docela frmol. "Trávil jsem hodně času na přípravách plakátů pro Mezipatra, spousta práce byla i ohledně French Connection party, která proběhla před týdnem a kousek v Radosti. Mimo jiné jsem čerstvě o rok zestárl a řádně to oslavil minulý víkend s přátel. Složil jsem několik nových skladeb, jiné mám ještě rozpracované a chystám se s nimi brzy do studia, aby měli lepší zvukový kabátek," popsal poslední dění ve svém životě DJ, který dokáže udělat z každé párty výjimečný zážitek.

 
Iva Bittová a DJ Javas opět spolu na Mezipatrech

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016