PARTYINFO

 

FUNKINESS SPECIAL EDITION

Datum konání:
23.10.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
DJs Riccie & Roland Kadel (SUPALOVA/SK), Kuba Soulcheck, Raju
 
 
Speciální vydání Funkiness v Duplexu
Na sobotu 23.10. si do klubu Duplex pozval rezidentní DJ Kuba Soulcheck 2 velmi zajímavé hosty až z daleké nejvýchodnější části Slovenské republiky - z košického klubu Supalova - housové DJs Riccieho a Rolanda Kadelu!
 

Těšit se můžete například na prvotřídní dávku kvalitní house music z českých i slovenských luhů a hájů. Ověřenou atmošku od Kuby Soulchecka a Rajua, zajímavý zážitek z netradičních hostů (konečně možnost poslechnout si další nová kvalitní DJská jména),  dále originální dekorace, ovocné občerstvení a naše populární sexy gogo.

I na tuto párty je zvýhodněný vstup pro členy klubu DUPLEX. Více informací na www.duplexduplex.cz/klub

DJ Roland Kadel

Narodil se roku 1972 v Košicích. Od malička byl rodiči vedený k hudbě, což se projevilo při jeho dospívání, kdy se začal velmi zajímat o Ding. Ve svých 18ti letech se tak stává profesionálním DJem, v té době samozřejmě převážně z oblasti mainstreamových hudebních stylů. V roce 1996 se spolu s Martinem Haberlandem stávají rezidenty v košickém JOYS klubu a řadí se tak mezi první propagátory taneční muziky na Východním Slovensku. Kromě Joys klubu začíná být pravidelným hostem rádií (Fun radio, Top radio, Flash radio, radio Východ, Kiks radio) i místní tv stanice Tv Naša.
Kromě dingu house a techno music se věnuje také vlastní hudební produkci a například i tvorbě remixů pro košickou rapovou kapelu NNP.

DJ Riccie (Triplex/Košice/SK) 

Richard Schubert za gramofony stál profesionálně poprvé v roce 1999. Spolu s DJem Dandym tvoří v oblasti Východního Slovenska špičku současné klubové scény. Oba jsou také hlavními organizátory festivalu Free Summer. Riccie hraje prevazne happy house, obohaceny vokalem, deep, progressive a tech-house. Jeho vystoupeni mají ve Východním Slovensku velké množství fanoušků!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016