PARTYINFO

 

MISSION UK

Datum konání:
29.01.2005 - sobota
Místo konání:
-- tip na trip --
DJs:
Monotype (Techno.cz, AON), Nailer dex/efx/808 (Deejays.cz, AON), Matt Chester (11th Hour), Agent 2 (Rebel Intelligence)
Live:
Elektrabel (Axis)
Info:
info@aonpromotions.com
Popis:
club Public Life (London/UK)
vstup 5 GBP
 
 
Lednová mise českých DJs do Anglie
AON konečně stanovil datum pro svou první londýnskou akci - Mission: UK představí nejlepší současné DJe a Live Acty české scény.
 

Zahájení a současně headliner bude Elektrabel, který jako první vydal své EP na novém Mission/6277 - sub-labelu Jeff Millsova Axis Records. Elektrabelovo EP si našlo svou cestu do mnoha sbírek a setkalo se s velkým ohlasem!

Redaktorem největšího online techno magazínu, Techno.cz, navštěvovaného denně tisíci clubbery z celého světa je velmi zajímavý DJ Monotype, který měl v průběhu své kariéry možnost hrát vedle některých z největších techno géniů. Monotypova kariéra se velmi rychle vyvíjí a nebude to dlouho trvat a bude jej znát každý.

Producent a DJ Ondra Hlaváček, alias Nailer, je sice mladý, ale jeho kariéra je na rychlém vzestupu. Má rád velmi specifickou hudbu ale ze všeho nejradši má electro. Bude mít s sebou svůj Roland SP-808 s Redsounds SoundBite, takže budete mít možnost si poslechnout jeho nejnovější práci.

Matt Chester nepotřebuje dlouhé představování.  DJ, producent, a majitel labelu 11th Hour, nedávno vydal svůj první EP, Into The Fall, který se setkal s obrovským úspěchem. V současnosti je Matt na evropském turné se svým kamarádem – producentem a techno znalcem Shawnem Rudimanem. Ti z Vás, kteří ho již slyšeli hrát vědí, že to pořádně roztočí!

Electro by nebylo electrem bez Rebel Intelligence a tentokrát budou reprezentováni  Agentem 2.  V poslední době je po Agentovi 2 velká poptávka a zahrál si v místech o kterých se některým DJům jen zdá! 

Projekce bude zabezpečena Circuit_C jehož práce ozdobila prostory Turnmills na akcích Split.

To všechno se odehraje v malém klubu Public Life.  Kapacita je velmi omezená, takže přijďte co nejdříve! 

O předprodeji se stále ještě rozhoduje.
 
Pro ty z Vás, kteří se rozhodli rozjet se za námi do Londýna, připojujeme linky na levné letenky: www.easyjet.com, www.bmibaby.com.  Cena zpátečních letenek se pohybuje od 1000 CZK za osobu. Další alternativou je levný autobus www.londonexpress.cz, za cenu zpáteční jízdenky: 950 CZK.

Info: info@aonpromotions.com

 

Reporty

 
Report from Mission UK
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016