PARTYINFO

 

RED BULL BOAT - TEST DRIVE

Datum konání:
03.11.2004 - středa
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
Popis:
křest a testovací jízda Red Bull boat
sraz 22:00
vstup zdarma
dress code: námořnicky :o)
 
 
Flotila Red Bull Boat poprvé vyplouvá již 3. listopadu!
U příležitosti znovuotevření Malé Scény Paláce Akropolis Vás chceme pozvat na testovací jízdu a křest naší nové lodi – Red Bull Boat. Testování jízdních vlastností proběhne ve středu 3. listopadu od 22. hodiny, vstup je zdarma.
 

Všem, které lákají nekonečné obzory, vůně moře a zvuk vody šplouchající o stěny lodi, oznamuje velení flotily, že pokud se na Red Bull Boat nalodíte přesně ve 22 hodin, budete mezi prvními šťastlivci, kteří budou moci zakusit  lahodný náklad lodí zcela zdarma! Jednotlivé lodi, plně naložené nákladem šesti červených býků a osazené hlavním stěžněm velikosti 0,7l značky Smirnoff, pojmou přibližně 5–6 osob.
Kdo nestihne odjet hlavní flotilou, může si objednat vlastní RedBull boat. V den konání akce je speciální cena škuneru jen 900,- Kč, kdykoliv později pak 1100,- Kč.

Flotila popluje na vlnách breakbeat a garage, za kormidelnickými koly budou zkušení lodivodi z karlovarské námořní posádky jménem Badsound DJ’s.

Admirál všem pasažérům nařizuje, aby se, pokud možno, dostavili v námořnickém dresscode.

Přejeme příjemnou zábavu a abyste odolali mořské nemoci.

Pozor!: Na Express Radiu máte možnost vyhrát několik palubních lístků! Stačí jen, když si naladíte jeho frekvenci 90,3FM, budete tento týden pozorně poslouchat jeho vysílání a možná si štěstí vybere právě vás…

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016