PARTYINFO

 

BASSWAVE ATTACK

Datum konání:
06.11.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Guru
DJs:
Pavel Krejdl (Techno.cz), Deepdance (Techno.cz), Zviry, Franke, Artoo, Spinal, Wraith
Info:
info@basswave.cz
Line-up:
21:00 - 22:30 Spinal (house)
22:30 - 24:00 Franke (from house to techno)
00:00 - 01:00 Pavel Krejdl (Techno.cz)
01:00 - 02:00 Deepdance (Techno.cz)
02:00 - 03:00 Zviri (techno)
03:30 - 04:00 Artoo (techno)
04:00 - 05:00 Wraith (techno)
 
 
BaseWave - First Aniversary
V sobotu 6.11. se v pražském klubu Guru uskuteční první výročí sdružení BassWave. A taková oslava nemůže samozřejmě probíhat jinak, než pořádným mejdanem. Hrát vám budou DJové Pavel Krejdl, Deepdance, Zviry, Franke, Artoo, Spinal a Wraith. Vstup je zdarma!
 

Pražské sdružení BaseWave, které se na české taneční scéně objevilo v listopadu roku 2003 má již na svém kontě dlouhou řadu akcí zaměřených především na propagaci DJs ze svého vlastního bookingu. BaseWave vznikl na impuls DanaP, který je v současné době hlavním iniciátorem veškerých jeho aktivit. Jako čestní hosté na akcích BaseWavu již vystoupili například DJs Wega, Pavel Krejdl, DJka Nika 77, DJ Deepdance, DJ Monotype a řada dalších, a to v městech Roudnice nad Labem, Praha, Český Brod, Frýdek Místek, atd.

Akce pořádané sdružením BaseWave jsou zajímavé především tím, že prezentují návrat ke klasické klubové scéně. Faktem hovořícím pro tuto skutečnost je například vstup zdarma na jakoukoli jejich akci bez závislosti na klubu, ve kterém se pořádá či představování DJs,  kteří nejsou na české taneční scéně až tak moc známí.

Právě tento víkend máte i vy možnost podpořit rozvoj české klubové scény a navštívit další akci pořádanou tímto sdružením, kterou bude hostit pražský klub Guru. Jedná se o akci zajímavou tím, že ona sama bude oslavou jejich tvůrců a dárkem k jejich prvnímu výročí. Vystoupí zde česká DJská legenda Pavel Krejdl, který je svými sety považován za jednoho z nejlepších DJů české republiky. Sekundovat mu budou DJs Deepdance, Zviry, Franke, Artoo, Spinal a Wraith. Vstup samozřejmě zdarma!

Těšíme se na Vás!

 
BassWave Attack

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016