PARTYINFO

 

MUSIC FOR ALIENS

Datum konání:
20.11.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Tráva, Stanzim, Josef Sedloň, Mucho, Milo, Bashment Pirates
Live:
Šafáři, Bengas, Abraxas, Space Junkie, November 2nd, Posmrtné zkušenosti a další
Info:
http://www.greenpeace.cz
Popis:
start 18:00
vstup 190 CZK
výstava fotografií, módní performance "Kokso" recykled, infostánky Greenpeace, Fair Trade, Poradna pro uprchlíky, Svoboda zvířat
 
 
Music for Aliens

Vystoupí: Šafáři-Roman Holý, Matěj Ruppert, Pavel Mrázek, Olda Krejčovec (Monkey Business), Bengas, Abraxas, Space Junkie, November 2nd, Posmrtné zkušenosti, Fabrica Atomica a Oskar Petr, Blanka Šrůmová, Deset očí, REM revival, No side, Ilam a další.

DJ's: Tráva, Stanzim, Josef Sedloň, Mucho, Milo, Bashment Pirates

Greenpeace ve spolupráci s Abatonem pořádá koncert, jehož součástí budou i filmové projekce, výstava fotografií o činnosti Greenpeace a módní performance “KOKSO” recykled. V průběhu večera představí své aktivity i organizace Nesehnutí, zakoupit bude možno výrobky se značkou Fair Trade a Poradna pro uprchlíky nabídne občerstvení z různých částí světa.

Záměrem koncertu je povzbudit „pasivní aktivisty“ – všechny ty, kteří chtějí přispět k ochraně životního prostředí, avšak nevědí jak, nebo se domnívají, že jako jednotlivci nemohou nic změnit. Greenpeace chce proto inspirovat a ukázat, že každý z nás může pomoci i tím, jak se chová jako spotřebitel, jaká rozhodnutí činí v každodenních situacích, např. při nákupu zboží.

Rozhodně nechceme a nebudeme nikoho přesvědčovat či vychovávat. Snažíme se jen ukázat, že existují problémy a existuje také jejich řešení. A že kdo má chuť něco změnit, má také moc to udělat.

Greenpeace se pokouší nalézt nový způsob komunikace mezi ekologickým hnutím a širokou veřejností. Jedním z příkladů je krátký film Invaze mimozemšťanů (Alien Invasion), vytvořený ve spolupráci Greenpeace UK a britské reklamní agentury HHCL/Red Cell. Film využívá humoru jako prostředku pro sdělení závažných a často neveselých informací a pro propagaci ekologického uvažování a chování. Ve filmu, trvajícím tři a půl minuty, hrají prvotřídní britští herci: držitel Oscara Jim Broadbent, kultovní komik Eddie Izzard a uznávaný skotský herec Joe McFadden. Právě tento film bude ústředním motivem celé akce.

Více o tomto projektu na http://www.greenpeace.cz/media/AlienInvasion/index.html

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016