PARTYINFO

 

ROXY FLASHDENZ VOL.3

Datum konání:
03.12.2004 - pátek
Místo konání:
Liberec - Escape
DJs:
Rai (Roxy), B. One. K (hudebniportal.cz), Carrione (hudebniportal.cz)
Info:
http://www.escapenet.cz
escape@escapenet.cz
Popis:
start 21:00, vstup do 21:00 zdarma
 
 
Roxy Flashdanze 3 - DJ Rai
Již tento pátek se v libereckém klubu Escape uskuteční párty s názvem Roxy Flashdanze 3. Po celý večer se o vaši zábavu postarají pražští djs Carrione & B.One.K v čele s rezidentem legendárního klubu Roxy, djem skrývajícím se pod pseudonymem Rai.
 

Potřetí se vrací do Libereckého klubu Escape Flashdanze. Potřetí přijíždějí i rezidenti Flashdanze, pražští djs B.One.K a Carrione spolu se svým hostem, představitelem nové generace zástupců pražského klubu Roxy, rezidentem jedné z nejpopulárnějších nocí ZEN a v neposlední řadě i nadějným producentem, djem Raiem.

I tentokrát je pro vás připravena noc plná pozitivní energie, zprostředkované atmosféry již několikanásobné klubové noci roku ZEN, představitele progresivních směrů house a techhouse.

 
RAI (Roxy booking)

DJ Rai, vlastním jménem Roman Hořínek, hraje od roku 1995. Ke gramofonům se dostal v kladenském klubu C19. V roce 1997 zde získal rezidenci na nejúspěšnější noci tohoto klubu s názvem Boomerang. V té době byl silně inspirován deep houseovými labely jako Pagan rec., Subliminal rec. či Glasgow Underground a stylově se pohyboval na rozmezí deep až funky house s prvky disco. Brzy se prosadil i v předních pražských klubech. Dnes inklinuje k progressive houseovým setům se silnou atmosférou.

RAI se též již dlouhou dobu věnuje producentské činnosti. První skladby mohli posluchači mimo Radia 1 slyšet na kompilaci Future Sound of Roxy, jejíž první polovinu namíchal pro časopis Tripmag.

Hrál na festivalech a parties:

Reason - John Digweed, Sander Kleinenberg, Anthonny Papa, Ian Ossia

v roce 1998 vystoupil na legendární Budvar Party London-Amsterdam-Prague (Mr C, Joost Van Bellen, Liquid Harmony) pro 6000 lidí

MIX s Bushwackou, MIX s Terry Francisem a Edie Richardsem

Silvestr v Roxy

Ženeva (CH) kluby Moa a Cubes

festivaly: OAF, Creamfields, Summer of Love Pardubice, Králíky Roxy stage

další zkušenosti: Fabric Ostrava, Arzenal Košice, Karlovy Lázně Paradogs, Chapeau Rouge, Le Klan, CZ Beat, Radost FX, Lucky People Center Human Traffic party, Karlovy Vary a další


Začínáme ve 21:00. Vstup do 21:00 zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016