PARTYINFO

 

MARWIN

Datum konání:
26.11.2004 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Bohemia Café
DJs:
The Soul Therapy (Marwin Shamma & Konrad), Diome (Boo-kings.cz), Sens (Noisy Pioneers), N*Dee (Mazaný Králíček), LPD (Boo-kings.cz), Molczik (EAE!), Luban (21 Dance Club)
Info:
http://www.djshop.cz...
marwin@djshop.cz
 
 
Marwin's Room
Také se Vám zdá, že se s blížícím se koncem roku zvyšuje počet mejdanů? Mně občas ano. A nejčastějším důvodem to bývá nějaká oslava.
 

Ani teď tomu nebude jinak. V tomto případě jde o dvojnásobnou oslavu. Narozeniny a takový menší comeback. Narozky slavím já a comeback slaví moje klubovka pod názvem Marwin's Room, která nás všechny bavila v takových klubech jako je nezapomenutelný Mazaný králíček či bývalý MIX.

A když jsem se rozhodl, že ten svůj pokojíček opráším a dám zpět do provozu, tak ať je to ve velkém stylu. A styl nám nabízí Bohemia Cafe. Krásný až luxusní prostor, který se nachází v srdci Plzně. Kdo byl 15.10. na akci FRESH pořádané DJem Diomem mi dá za pravdu, že prostor je ideální.

Celé klání začne ve 20.00 hodin a jeho konec je naplánován na 4. hodinu ranní. Můžete se tedy těšit na 8 hodin pestrobarevného hudebního spektra, během kterého se za gramofony vystřídá celkem 8 DJů.

Kromě projektu The Soul Therapy (Marwin Shamma & DJ Konrad) vystoupí tito DJ's: Diome, Sens, LPD, N*Dee, Molczik a můj kamarád DJ Luban.

A až zjistíte, že už toho máte opravdu dost – ať už hudby nebo třeba panáků, pak si můžete dát vizuální chillout, a to díky dvěma plazmovým TV, na kterých bude probíhat po celý večer řada zajímavostí.

Doufám, že si druhý den po probuzní řeknete: To byl zas nejdan, Panečku :)
A ten mejdan uděláte vy všichni, co se rozhodnete vyrazit 26.11.2004 do Bohemia Cafe.

Vstup do 22.00 hod. činí pouhých 40,- Kč. Po 22.00 hod. 50,- Kč.

Těším se na Vás všechny.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016