PARTYINFO

 

PUZZLE

Datum konání:
13.11.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Jim Felli (Stupendous Music, New York, USA), Lillou (Roxy booking), Blond (Puzzle, Tech-house.cz), Next (Tech-house.cz), Brady (Tech-house.cz), Drahota (Techhouse.cz)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Blesková soutěž o 4xCD v rámci PUZZLE
Další zahraniční DJ na Bukanýru
V únoru tohoto roku vystoupil na Puzzle v pražském klubu Duplex - Nathan Scot (Swag, UK), kterému právě vychází nová deska (společně s Gideonem) u respektovaného labelu Wiggle Records. Nathane, gratulace! ;)
 

JIM FELLI (USA)

Dalším zahraničním hostem na PUZZLE mejdanu bude tentokrát JIM FELLI z USA! Jim, z projektu 3brotherstrong, hraje už více než deset let a je majitelem amerického labelu STUPENDOUS MUSIC, na kterém vychází tech-house, dubby, trippy and funky-house. Tento mladý label začal opravdu čeřit vodu v houseové komunitě. Většinu tracků co vyšla na Stupendous hrají DJs jako Tyler Stadius, Mazi (Audio Soul Project), Ty Tek, Little Mike a další. Vydali na něm už Grant Dell, Jay Tripwire, Adam Collins a Marky Star (Omni AM), ale i Gideon Jackson s Danielem Polim.

LILLOU (ROXY PRAHA)

Společně s Jimem vystoupí na Bukanýru DJka LILLOU z prestižního Roxy Bookingu. Lillou se už nadobro vzpamatovala ze svého skoro dvouletého pobytu v Anglii, kde kromě vystupování po klubech hrála i na pirátském rádiu EFM a zařadila se mezi nejlepší DJky něžného pohlaví působící v Čechách. Můžete ji vidět v klubech Roxy, Radost FX, Paradogs či Palác Akropolis. Občas hraje společně s Lucasem na 4 gramofony a objevuje se i na akcích Quadrant sound systemu. Sama Lillou nejraději vzpomíná na pravidelnou party Psychobubble v klubu Dogstar, kterou dělají jednou za měsíc její kamarádi Nathan Coles a Mark Collings. Není to dlouho co vystoupila v ruském klubu Plaza (St. Petersburg). Věnuje se také vlastni tvorbě. Mezi její nejoblíbenější producenty patří Asad Rizvi, Hipp-E & Tony a Peace Division.

TECH-HOUSE.CZ DJS

Výše dva zmíněné doplní čtveřice DJs z nově vzniklého bookingu serveru TECH-HOUSE.CZ. Jmenovitě DJ BLOND, co by rezident PUZZLE parties, DJ BRADY, který má společně s Karzim ze známé pražské skupiny Southpaw společný live projekt SOLID SOUND CABINET (vystoupili například na letošních Creamfields a jejich skladba nedávno vyšla na CD příloze k magazínu XMAG), dále DJ NEXT, který se mimo jiné stará o hudební vložku při představeních v Divadle v Celetné. A na každém správném mejdanu nemůže chybět DJ DRAHOTA, jehož veselý tech-house vás prostě dostane!

Takže pokud dáváte předost rozjetému houseovému večírku v příjemném prostředí před trance masovou akcí s Těstem, máte možnost. Začíná se ve 22 hodin, připraveny jsou speciální dekorace a k ránu ping-pong sety těchto tech-house DJs. Vstup na akci (jako obvykle na houseboatu u Bukanýra) je ZDARMA!

..thanks to all people who support the underground..


Stupendous Music - discography:

STLP-001 - 3brotherstrong - Routine EP
STLP-002 - 3brotherstrong - Green Arrow
STLP-003 - 3brotherstrong - Feel the Beat
STLP-004 - The Buddy System - Dubb Seleckta
STLP-005 - Army of One - Lions Roar - Jay Tripwire Rmx
STLP-006 - 3brotherstrong - Awake - Adam Collins Rmx
STLP-007 - Panic - House Arrest EP
STLP-008 - Community Recordings - Dis Be A Skank - 3brotherstrong Rmx
STLP-009 - Marky Star - Monkey Fucker
STLP-010 - Grant Dell - Slim Pickings EP
STLP-011 - Gideon Jackson & Daniel Poli - Right Hand/Left Foot

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016