PARTYINFO

 

COLDMANIA KAMIKAZE

Datum konání:
31.12.2004 - pátek
Místo konání:
Zruč nad Sázavou - Hotel Baťov
DJs:
Agent (Roxy), B.One.K (hudebniportal.cz), Schliky, Koobi, Tyrp, Metty
Info:
http://coldmania.wz.cz
coldmania@centrum.cz
 
 
Koho uslyšíte na Silvestra ve Zruči
Určitě již jste byli na spustě silvestrovkých akcí, veřte že párty jako je Coldmania Kamikaze jste ještě nezažili. O co vlastně promotérovy známému jako PJD jde? Coldmaniia Kamikaze je druhým ročníkem silvestrovské zábavy ve Zruči.
 

První "warm-up" ročník s názvem "Silvestr In Da Mix" promoval DJ Metty. Cílem silvestrů ve Zruči je ukázat co se v maloměštáckých DJ´s ukrývá, představit jejich zapálení k hudbě a zároveň jim umožnit vystoupení před davem nadšenců. Málokdo asi vydrží novoroční oslavu ve střízlivém stavu a proto tu pro vás bude audio záznam(po akci naleznete na webu). O energii na celou noc se postarají enegry drinky Kamikaze, které se k vám dostanou zdarma v průběhu celé akce přímo z rukou promotéra - nemusíte nikam chodit, užívejte si svou oslavu a nápoje za vámi přijdou sami.

Pokud vám ani tyhle dávky energie nebudou stačit, je připravena soutěž, která bude probíhat během akce(detaily až na akci - těšte se):

1. místo - 8x Kamikaze drink, 4x Speed8 a tričko Kamikaze
2. místo - 6x Kamikaze drink, 2x Speed8
3. místo - 4x Kamikaze drink

Zhruba od 3:00 je pro vás připravena 5 decks show, ve které se mezi sebou "utkají" DJ´s Schliky, Tyrp, Koobi a Metty. Těšit se můžete nejen na pořádný nášlap vysoko nad vaše představy o BPM, ale i na klidný a pro vaše uši uklidňující housik.

Připadá-li vám 180 CZK za vstup příliž - zamluvte si vstupenky na našem webu(http://coldmania.wz.cz), vstup budete mít jen za 150!

představujeme DJ´s:

Agent

Co vám mám říct o Agentovi? Předpokládám že ho všichni znáte, ale těm kteří zapomínají, připomenu jeho umění doslova ROZMLÁTIT celý dav svým technem. Jeho zkušenosti nasbírané od roku 1995 z akcí nejen v Čechách, Holandsku, Německu, Belgii, Slovensku ba dokonce i v Rusku určitě oceníte při jeho dvouhodinovém vystoupení, které bude probíhat od půlnoci.

B.One.K
 
DJ B.One.K[bí van kej] pro vás má připravený rychlý nášup hned po Agentovy. Při jeho hodinu a půl dlouhém setu určitě neusnete, až uvidíte jeho rychlost práce jak s technickým vybavením, tak s deskami samotnými - budete valit oči! Na uklidněnou si pro vás připravil i raní "Novoroční vítací exclusive trance set".

Schliky

DJ Schliky[šliky] vás bude vítat při svém "Welcome set", nádheru jeho uzavřenosti pochopíte při 5 decks show - ten "rachot"(dle jeho slov) si nesmíte nechat ujít.

Tyrp

Dnes už spíše Pražský DJ Tyrp se vám ukáže ve své hodinu a půl dlouhé chvilce, "pořádně to rozmlátim". Na svůj domov ale nezapomíná, nezapomeňte vy na něj!

Metty

Momentálně londýnský DJ Metty vás naladí na pohodovou House vlnu, zajímá vás jak změní DJje pobyt v Británii? Metty vám to ukáže - k lepšímu.

Koobi

DJ Koobi[kůbi] aka bavič davu se vám hodlá konečně pořádně předvést. Jeho hodinový set, který hraje před Agentem vás rozhýbe tak že nepřestanete pařit ani na chvíli.

 
Silvestr ve Zruči nad Sázavou v rytmu techna

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016