PARTYINFO

 

5. NAROZENINY

Datum konání:
26.11.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Karlovy Lázně
DJs:
Surgeon & Regis (British Murder Boys, UK), Pietro, Aton
Live:
Mig 21
Popis:
pro prvních 700 návštěvníků hodnotný dárek
 
 
Karlovy lázně oslaví 5. narozeniny
V roce 1999 jsme mohli pozorovat úplné zatmění Slunce, naši hokejisté přivezli hned rok po výhře olympiády další zlatou z mistrovství světa v Norsku a svůj provoz zahájil největší hudební klub ve střední Evropě Karlovy lázně.
 

Další úplně zatmění Slunce si asi budeme muset nechat ujít, protože bude až v roce 2135. Kdy budeme jásat nad další hokejovou zlatou medialí, nikdo netuší, ale jisté je, že 26. a 27. listopadu 2004 zažijeme perfektní párty, protože Karlovy lázně slaví svoje 5. narozeniny. Obě noci  budou patřit hlavně téměř dvěma desítkám lázeňských kmenových dýdžejů, ale pozvání přijali i speciální hosté: britská dvojice British Murder Boys, česká skupina Mig 21, Stanny Franssen aka G-Force a projekt DJs@work.
Navíc v pátek i v sobotu je pro prvních 700 návštěvníků připraven hodnotný dárek!

pátek 26. listopadu

British Murder Boys
DJ Surgeon vs. DJ Regis

Duo dýdžejů z britského Birminghamu patří k tomu nejlepšímu, co nabízí současné světové techno. Dvaatřicetiletý Surgeon, vlastním jménem Anthony Child, je skvělý dýdžej a neméně úspěšný producent. Jeho hvězda začala stoupat ještě rychleji po tom, co se setkal s druhým členem budoucího projektu British Murder Boys Karlem O´Connorem aka Regisem, na jehož labelu Downwards vydává v roce 1995 svoje první vlastní mixy. Jejich ne příliš častá společná živá vystoupení jsou vždycky naprosto jedinečným zážitkem. Ten si budete moct vychutnat i vy na Paradogsu první noc narozeninových oslav Karlových lázní.

Mig 21

Pětice recesistů a pohodářů Mig 21 s frontmanem Jiřím Macháčkem oslavila svoje páté narozeniny už vloni. Jejich prvního alba z roku 2001 "Snadné je žít" se prodalo přes úctyhodných 50 000 kusů, druhé s názvem "Udělalo se nám jasno" úspěch zopakovalo. Ve svém živém vystoupení v Music Café, ale představí písničky ze své novinky, která se objevila na pultech teprve před pár týdny "Pop pop pop". Těšit se tedy rozhodně můžeme na ty největší hity jako "Snadné je žít", "Slepic pírka", "Malotraktorem", nebo "Tančím".


sobota 27. listopadu

Stanny Franssen aka G-Force

Malého Stannyho zajímalo hlavně modelářství, potom ho ale kamarádi přivedli k taneční muzice, které naprosto propadl. V šestnácti letech už hrál na svojí první párty. Aby si mohl pořídit dýdžejské nádobíčko, pracoval o víkendech v klubech jako číšník. Svou muziku tvořil tak intenzivně, že jeho vydavatel nebyl schopen všechny jeho tracky vydávat. Začal tedy spolupracovat i s dalšími labely. Svým energickým technem si brzy vydobil přední postavení mezi světovými dýdžeji. Spolupracuje například s Marcem Carolou a Monikou Kruse, kteří byli hosty Karlovek letos v říjnu. Vystoupení jedenatřicetiletého belgického technaře, který hraje na třech gramofonech, bude určit patřit k nejlepším narozeninovým dárkům Karlových lázní.

DJs@work

Na žebříčky tanečních hitparách zaútočili hned svým prvním singlem "Someday", který se stal hitem léta 2001, druhý single "Time 2 Wonder" se doslova katapultoval z nuly na osmé místo.  V té době tvořili projekt ještě tři němečtí dýdžejové. V roce 2002 se ale jeden z DJs@work Ole van Dansk vydal na sólovou dráhu. Od té doby vystupují sedmadvacetiletý Lenny Mc Dustin a devětatřicetiletý Herby F už jen ve dvojici a zásobují světové taneční hitparády dalšími peckami. V Karlových lázních vystoupí na pro hosty trochu neobvyklém patře Discothéque.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016