PARTYINFO

 

MACHINE FUNK SPECIALISTS

Datum konání:
12.11.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Wakata
DJs:
Nailer
MCs: Abu
Live:
Matkore (UK)
Popis:
start 20:00
 
 
Machine Funck ve Wakatě se speciálním hostem – Matkore (UK)
Nestačil vám akcemi nabitý víkend? Nebo jste dostali chuť pobavit se u trochu jiné muziky, než jste zvyklí? Nebo jste jenom zvědaví na něco nového? Nebo si chcete jenom dát pivečko v dobré atmosféře? V pátek 12. listopadu máte možnost se v pražské Wakatě zaposlouchat do zlomených rytmů všech druhů electra a nuskool breaků.
 

Dvojice Machine Funck pro vás připravila další se série netradičních večírků na kterých se budete dobře bavit a zároveň si rozšíříte hudební obzory. Jako hlavní speciální host zahraje svůj liveset MatKore (UK) a i tentokrát přijal pozvání liberecký dj Quassar, který obohatí repertoár o čerstvé kousky z Holandska.

A nezapomeňte, že začíná víkend!

PS: Dresscode – kdo přijde oděn do prostěradla dostane od nás dárek. :-) Sami půjdeme příkladem!

Machine Funck: men + machines = electro

Spojení lidí a strojů dává vzniknout fůzi elektronické muziky. Samplery, efektory, synthy, vocoder, mikrofon, gramofony a mixáky – to vše spojené v jeden fungující a pulzující celek, ze kterého se linou nadčasové zvuky starého i současného electra z celého světa, od pomalých baladických pohádek až po agresivně rozjeté roboty, samozřejmě přihazují i vlastní tvorbu, která mezi posluchači sklízí úspěchy.

Dva povahové i hudební protipóly – Abu a Nailer – se i se svými přístroji spojily, aby daly vzniknout jiskřivě fungujícímu duetu, který baví změnami nálad, zvraty ve zvucích, budováním atmosféry, MCingem a hlavně zvukem, který u nikoho jiného v Česku neuslyšíte – nezdeformovaným a pravověrným electrem – takovým, jaké za hranicemi prožívá obrovský boom, ale u nás stále ještě není slyšet.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016