PARTYINFO

 

INSOMNIA PARTY

Datum konání:
03.12.2004 - pátek
Místo konání:
Březnice - Březnice MC
DJs:
Michael Burian (jpa production), E-lite (jpa productionú), Deen Ouvn (White.tape), Swoop (Freeproduction.cz), Ian (Flexible production), Click Joe (Magion)
Info:
http://insomniaparty.wz.cz
flexibleproduction@quick.cz
Popis:
vstup 110/160 CZK
 
 
Rozhovory - Michael Burian a E-lite
Pátek 3. je za dveřmi. Přenášíme Vám tedy finální info a rozhovor s Michaelem Burianem a E-lite k párty Insomnia.
 

BřezniceAreál kulturního centra bude otevřen s začátkem hudební produkce, která díky posílenému line-upu začne již v 20:00. K dispozici bude šatna s dostatečnou kapacitou v suterénu, 10Kč/kus. Ve vstupní hale bude stánek plzeňského vinylshopu DJ33, 3 fotbálkové stoly a další překvapení v jednání :-)

U vstupu bude probíhat běžná namátková kontrola. Je zákaz vnášení zbraní, drog a NÁPOJŮ! Fotografické přístroje budou povoleny. Pokud nebudou problémy s hlučností návštěvníků v okolí KC, bude celý večer možno vycházet z areálu a vracet se zpět. Akci bude zajišťovat ochranka, přítomna bude zdravotnická a požární hlídka. V objektu bude dostatečný počet míst na sezení i při plné kapacitě objektu min. pro třetinu návštěvníků.

Do středeční půlnoci stále probíhá internetová soutěž o volné vstupy! Přesný časový line-up, oficiální tiskovou zprávu a další aktuální info na našem webu:

www.insomniparty.wz.cz

Rozhovor s Michaelem Burianem a E-lite připravil Deen Ouvn:

Ahoj Michaeli!

Blíží se konec roku a ty máš za sebou vystoupení na exotických místech (Mexiko, Indie,…). Na které vzpomínáš nejraději a proč?

Letos jsem si cestování užil určitě dost.Určitě bylo velké dobrodružství navštívit Indii a na vystoupení v tak exotické zemi se nedá jen tak zapomenout. Podobné to bylo i v Mexiku, kde jsem vystupoval před davem, který tvořilo 300 000 lidí, nezapomenutelný zážitek!

V zahraničí vystupuješ poměrně často. Očekávají party people tvůj „sexy sound“?
 
Myslím že většinou už tuší co je může čekat a pro ty ostatní je to doufám příjemné překvapení. Mám v poslední době jen ty nejlepší zážitky ze zahraničních vystoupeni stejné je to ale i  u nás doma. Máme tu skvělé publikum.

Mixované CD ti vyšla nejen u nás, ale i v zahraničí. Které z nich má pro tebe největší význam a jak jsi spokojen s ohlasem?

Každé CD mělo a má svůj význam, velkou radost mám určitě z poslední kompilace, která vyšla v září v Polsku. Tato kompilace je momentálně velice oblíbeným CDčkem v Polsku a díky ní a mim vystoupením jsem v současné době v Polsku hodně populární dj.

Tvá nová rezidentní noc VISAGE se, myslím, slušně rozjela. Z koho, kdo zatím vystoupil, máš největší radost a na koho se máme těšit v dohledné době?

S noci Visage jsem moc spokojený, nechtěl jsme ji stavět na superstar dj hostech, ale spíše na kvalitní hudbě a skvělé zábavě a to se určitě podařilo. Visage je momentálně asi nejoblíbenější klubová noc v Praze . Co se hostu na příští rok týče, tak je vše zatím v jednání. Nechte se zatím překvapit.

A co nového ve studiu? Často hraješ z FinalScratche, jistě testuješ nové tracky. J Vyjde některý z nich v dohledné době?

Ve studiu je hotovo hodně nové muziky, nový singel vyjde v březnu na německé značce Circle music a další produkce bude během příštího roku následovat.

INSOMNIA se v Březnici koná poprvé. Dokonce se na fóru objevily obavy, zda vůbec dorazíš. Chceš něco návštěvníkům vzkázat?

Já dorazím na 100% a tak určitě dorazte taky všichni, už se moc těším!

Michael Burian

Díky za tvůj čas!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj E-lite!

Máš za sebou rok raketového vzestupu. Které letošní vystoupení pro tebe bylo nejdůležitější a jak jsi s ním spokojena?

Jednoznačně na Tiestovi ! Myslím, že jsem to zvládla dobře, po půl hodině jsem měla před sebou dobře naladěný dav, který na některé z mých desek reagoval bouřlivým potleskem. Super pocit!

Za gramofony jsi se postavila po boku spousty zahraničních hvězd. Objevují se nějaké zajímavé bookingy do zahraničí?

Pokud nepočítám Slovensko, kde hraju poměrně často nebo Polsko, kde budu hrát na Silvestra tak zatím ne. Tento rok bych se chtěla seznámit co nejvíc s kluby a klubery v ČR a na Slovensku. A připravit se tak na světovou nadvládu JJJ

U Xmagu ti před časem vyšlo CD. Jak ho hodnotíš s odstupem času?
 
Pořád se mi líbí, myslím, že to CD má dobrou náladu a velkou radost mi udělali klubeři,    kterým se CD líbilo natolik, že mi to přijeli říct osobně na párty.Ale vždy je co zlepšovatJ

Máš nějakou rezidentní noc? Nebo pravidelné hraní kam bys nás pozvala (a proč)?
  
Zatím ne. Dostala jsem jednu,dvě nabídky, zatím to nijak nedopadlo, uvidíme co přinese rok   2005J

A co E-lite a studio? Můžeme se v dohledné době těšit na nějakou pecku, nebo jí dokonce na nás už tajně testuješ? :o)
  
Se studiem se seznamuji jako s takovým a není to nic lehkéhoJ takže si netroufám říct v jak dohledné době na vás budu něco testovat :o)

Chceš něco vzkázat návštěvníkům INSOMNIA party?
   
Přijďte v dobré náladě ale hlavně přijďte!:o)

Díky za tvůj čas!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016