PARTYINFO

 

CLUB MASTER IN DRUM'N' BASE

Datum konání:
13.11.2004 - sobota
Místo konání:
Trutnov - Newend
DJs:
Katcha, Bomb. Da. Base, Marco S., Jaime
Popis:
start 20:00, vstup 89 CZK
 
 
Club Master s Katchou v Trutnově
Zavřete oči. Opusťte všechny svoje starosti. Naslouchejte mému hlasu. Svět kolem Vás se pomalu mění, vítejte ve světě plném zlámaných beatů. Kolem Vás je spousta tančících lidí, skvělá atmosféra. Tomu všemu vládne za gramcemi "Club Master". Otevřete oči – to nebyl sen, ale realita. Je sobota 13.11., jste v klubu New End v Trutnově. A proč?
 

Protože dnešním, v pořadí po dj Trávovi již druhým, "CLUB MASTERem" je oblíbená drum and bass djka KATCHA. Ta se před časem vrátila z prestižní Red Bull Music Academy, kde jistě nabrala spoustu nových zkušeností. Dále se představí  BOMB. DA. BASE a aby Vám toho nebylo na jeden večer málo přidá se i MARCO S. a JAIME.

Nedávno otevřený nový hudební klub New End v Trutnově nabízí návštěvníkům příjemné klubové prostředí. Prostorná restaurace je vybavena pohodlným dřevěným nábytkem z masivu, prostor je dále členěn zídkami, kde se zajímavě kombinuje dřevo a kámen. Podobně je upraven i velký bar, kde si můžete objednat nějaké dobré pití anebo i něco chutného k tomu. Pro hravější povahy je tady přichystán kulečník nebo fotbálek. Z restaurace projdete na taneční parket, kde malbami vyzdobené stěny a další bar vytváří přesně tu správnou klubovou atmosféru.

Vstupné na tuto akci činí přijatelných 89 CZK

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016