PARTYINFO

 

MERLIJN TWAALFHOVEN: LA NUIT

Datum konání:
18.11.2004 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Archa
Live:
Merlijn Twaalfhoven
Info:
http://www.archatheatre.cz...
ticket@archatheatre.cz
Popis:
Merlijn Twaalfhoven je tvůrce "hudebního divadla smyslů". Při své tvorbě spolupracuje se symfonickými orchestry, režiséry, choreografy, DJi, kuchaři, holiči i maséry...
 
 
Merlijn Twaalfhoven v divadle Archa
Merlijn Twaalfhoven je tvůrce „hudebního divadla smyslů“. Při své tvorbě spolupracuje se symfonickými orchestry, režiséry, choreografy, DJi, kuchaři, holiči i maséry.
 

Jako skladatel, houslista a divadelní producent hledá spojení zvuku a prostoru, do kterého vtahuje publikum. Twaalfhoven se tak snaží probudit v divácích vnímavost. Inspirující pro něj je pomíjivost a neucelenost. Svou tvorbou zkoumá podstatu světa i samotného umění.

Cílem tohoto projektu je vytvořit trvalou mezinárodní spolupráci. Projekt, který proběhl již v Ljubljani, je pojímán jako dynamický proces, který pojme jak profesionály, tak i amatéry, jak současnou vážnou hudbu, tak i umělecký pop.

Čeští i holandští hudebníci spolu v Divadle Archa vytvoří unikátní dílo vysoké umělecké kvality. Projekt poté bude pokračovat v prosinci do Amsterodamu. Spojení mezi mladými umělci z obou zemí je ale jen prvním krokem mnohaletého procesu.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016