PARTYINFO

 

MAXPARADE

Datum konání:
25.12.2004 - sobota
Místo konání:
Vrchlabí - Dr. Max
DJs:
Michael Burian, Miquel, Skipworker, E-lite, Marek Řeřicha, Katcha, Im Cyber, Matix, Airbees, Roof Roxy DJ's: Airto, Lucas, Rai + Shaffa 54
Popis:
vstup 99 CZK < 21:00 < 129 CZK
 
 
Rozhovor s Michaelem Burianem
Rozhovor s Markem Řeřichou

Marku, první nabroušená otázka, prý jezdíš jako drak?! co je na tom pravdy, že jsi za volantem úplný démon?

A kdo tohle řekl? Vždyť já ani žádného draka neznám, tak jak bych mohl jezdit jako on. Ale i tak mě to baví :o)

Ty jsi původem horal jako trám, co že ses vydal z Krkonoš do Prahy?

Já se nevydal, ale byl jsem zavlečen. To už je opravdu dávno, tehdy mi byl rok a mamča se přestěhovala za prací do Prahy. Žiji v Praze, ale nikdy jsem se pražákem nenarodil, ba možná ani jím nestal?!

Pracuješ na rádiu Evropa 2, co by velitel sobotního tanečního pořadu Dance Extravaganza, jak už to vůbec dlouho děláš, nemůžu se dopočítat :o)

Jejda, tak ty také zapomínáš:-) a já si myslel, že jsem v tom sám. Ale na téma: řekl bych, že D.E. a já s ní jsme začali již 8 rok vysílání :o). Kdo by to jen řekl? To je fofr?

Se svým pořadem jezdíš i po českých klubech, na který nejpikantnější zážitek si nejvíce pamatuješ?

To nemůže být jiný, než ten z Hr.Králové. Tam jsem hrál nedávno v jednom klubu. No a nejenže tam téměř nikdo nebyl a já si v tu chvíli připadal jak absolutní nula, ale navíc mi zdejší šerifové, neb jinak je titulovat nemohu, všemi možnými způsoby dávali najevo, že blbým pražákům v Hr.Králové pšenka nekvete. Celkově 3 hlídkové vozy si mne postupně dávaly jeden za druhým. Jedni mne odvezli na vyšetřovnu, pak zpět k autu, ti druzí mne vzali na záchytku a pak zpět a velitel třetího, ten se mohl do vysílačky posrat, když zjistil, že mne musí pustit po šestihodinové peripetii s nimi. A vlastně byl tou první motorizovanou hlídkou, která nás zastavila při odjezdu z klubu po mém vystoupení. Ach jo, to tak bolí... a je jich tolik, že se jim nevyhneš. Kdyby ta blbost už začala konečně nadnášet! To by létali vzduchem a nehrozilo by, že se s nimi srazíš!

Copak děláš vedle moderování na rádiu?

Neměl bych to říkat, ale občas moderuji něco bokem, sám na sebe. Já ale nikdy nebyl moc velký mluvka. Raději pouštím. U toho se baví všichni včetně mne. Když mluvím, nebo tedy moderuji, tak mi z publika stačí jen náznak, že poslouchají a čekají na to, co podělám a ja to prostě podělám. Proto spíš ve volnu nic nedělám a lelekuji a surfuji a chatuji. Celkem dost práce na jednoho, že jo?

Co tě na té práci nejvíce štve a naopak baví?

Teď už mohu zodpovědně říci, že mne to už jen baví. Ale byly chvíle, to bylo v mém jelitojdním věku, kdy jsem chtěl vše hned, žadná vytrvalost, nic tomu nedat a nejlépe hned sklízet. Tak to prostě v životě není, tedy ne v mém. A když na to přijdeš, tak se s tím smíříš, ale zároveň i rozloučíš, neb jen blb vytrvale hází hrách na zeď v domění, že zaseje. Druhá možnost je, že se nesmíříš a jdeš do toho dál s tím, že ses natlačil dost a od teď seš ty tím, kdo se veze. Jedu a dávám si to! A vovo tom to je.!

Jak se těšíš na sobotní pochoutku Max Parade?

Upřímně se těším a moc. Budu doma.

Kdepak a s kým strávíš Vánoce?

S rodinou a s vámi, kdož přijdete na MaxParade. Tak zatím ahoj. Marek

Děkujeme a těšíme se u Dr.MAXe

 
Rozhovor s Katchou Dárky a speciality Novinky u Dr. Maxe Maxparade warm-up Maxparade o vánocích v Dr. Maxu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016