PARTYINFO

 

MAXPARADE

Datum konání:
25.12.2004 - sobota
Místo konání:
Vrchlabí - Dr. Max
DJs:
Michael Burian, Miquel, Skipworker, E-lite, Marek Řeřicha, Katcha, Im Cyber, Matix, Airbees, Roof Roxy DJ's: Airto, Lucas, Rai + Shaffa 54
Popis:
vstup 99 CZK < 21:00 < 129 CZK
 
 
Rozhovor s Michaelem Burianem

Když pročítám tvůj „kalendář“, máš to zajímavě našláplý - hromada hraní na domácí hroudě, včetně těch nejzásadnějších akcí, solidní účast i v zahraničí… Blíží se konec roku, když se ohlédneš zpátky, na které vystoupení u sousedů a doma vzpomínáš nejraději ?

Mám tak trochu pocit, že jsem letos hrál jen na dobrých akcích. K těm výjimečným určitě patřilo vystoupení v Mexicu, nebo v Indii. U nás doma jen tak nezapomenu na letni fesťáky a nebo na nedávné vystoupeni ve vyprodané t-mobile aréně... 

A vůbec, jak by si celý rok 2004 zhodnotil – obecně pro sebe?

Vesměs pozitivně, proběhlo hodně zajimavých a důležitých vystoupení, našel jsem si nový label, u kterého od příštího roku začne vycházet moje produkce. Do nového roku budu určitě vkráčet s mnoha plány, které chci příští rok realizovat. Takže jsem určitě spokojený.

Co tě čeká v novém roce? mohl by si odhalit nějakou perličku, kterou připravuješ?

Hned na jaře vyjde moje nová deska u německého labelu Circle music. Deska bude obsahovat dva zbrusu nové tracky a dále track Praha, který jsem již zařadil v létě na moje mix CD, které vyšlo u časopisu Xmag a také v Polsku u časopisu Laif. Jinak těch perliček bude v přištím roce určitě více, nechci ale zatim nic víc prozrazovat.

Jak na tebe působí debaty o změnách, propadech či dalších roztodivných názorech na současnou taneční scénu? a co si o ní myslíš ty, jako jedna z předních postav?

To, že se na scéně pořád něco děje, ať je to pozitivniho nebo negativního rázu znamená, že scéna žije a vyvíji se a to je dobře. Je jenom na clubberech, co budou podporovat a to se bude automaticky vyvíjet dál a co ne, to pak zanikne.

Teď jedna pekelná otázka :o), kdyby si mohl, kam a jak by si taneční scénu v Čechách posunul? víceméně, co by se podle tebe mělo změnit. Tím tak trochu narážím na nepovedenou akci Kingdom – určitě si o tom fiasku slyšel...

Ano, věci jako např. Kingdom, scéně moc škodí a tito lidé by neměli už nikdy mít se scénou nic společného. Trvalo nám dost dlouho scénu u nás vybudovat a myslím, že naše scéna má ve světě dobré renomé a lidi, kteří scéně škodí bych navždy ignoroval. Já jsem myslím velice pohodový člověk, ale pokud na mě někdo udělá podraz, tak u mě tím pádem navždy skončil a myslím, že scéna by se měla chovat stejně.

Jak vnímáš velké akce aka Tiesto proti menším útulnějším v klubu?

Stejně jako má svoje kouzlo malý útulný club s přijemnou atmosferou, tak stejně má něco do sebe vyprodaná sportovní hala.

Píše se o tobě, že ti nestačí pouze role DJe. Copak děláš vedle hraní a co nového připravuješ?

Mimo hraní se hlavně věnuji produkci a věcem ohledně mého managmentu. Na více věci nezbývá moc čas.

Nepřemýšlel jsi někdy nad delší relaxací, nebo dokonce neplánuješ založit rodinu?

Delší relaxace by bodla, vždy když si ale něco naplánuji,  tak mi do toho vleze něco důležitého a je po dovolené. Rodina zatim určitě ne, nedokážu žit s pocitem, že něco nedělám na sto procent.

Pověz nám něco o svém novém klubovém projektu Visage

Visage se rozjela v lednu letošního roku a příští měsíc budeme slavit rok trvaní. Myslím, že za tak krátkou dobu se Visage stala jednou z nejoblíbenější party v pražském Roxy a z toho mam velkou radost. Příští rok budemem určitě s projektem Visage pokračovat a připravujeme i několik novinek.

Už tuto sobotu 25. prosince se u Dr.MAXe ve Vrchlabí rozvoní tradiční propečená pochoutka MAX PARADE. Jak se těšíš a jaké máš na hraní u Dr.MAXe vzpomínky?

Do Maxe se vracím vždycky rád, nemám na tento klub špatné vzpomínky, mám jen ty nejlepši a vždy se moc těšim. Doufám, že bude hodně sněhu a užijeme si tu pravou vánočni náladu. Už se na Vás moc těším!

A jak budeš trávit Vánoce?

Vánoce to jsou pro mě přátelé, rodina a hlavně taky party. Někdy si říkam, že mezi vánoci a silvestrem nebudu brát žadné hraní a budu si užívat klid. Myslim ale, že bych to dlouho nevydržel koukat jen na TV a přejídat se.

 
Rozhovor s Markem Řeřichou Rozhovor s Katchou Dárky a speciality Novinky u Dr. Maxe Maxparade warm-up Maxparade o vánocích v Dr. Maxu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016