PARTYINFO

 

LOOK BETTER NAKED

Datum konání:
18.12.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Alan X (Xtrax, London/UK), Loutka, Rob Smile, Texx, Donatelo
Info:
http://www.mecca.cz
Popis:
dancers, hot performances, tradition decoration, projection
předprodej 200 CZK, měsíc před akcí 240 CZK, na místě 290 CZK, VIP vstupenky za 500 CZK
 
 
Program druhé stage
Sobotní LookBetterNaked party už nám samým bušením vyklepala důlek do dveří a nám tak nezbývá, než zveřejnit alespoň line-up druhé, více odpočinkové stage.
 

22.00 - 00.00 – Alfonso (Funk Punx)
00.00 - 03.00 – Floyd
03.00 - 06.00 – Daddy (DownTown Café)

DJ Alfonso (Funk Punx / CZ)

Alfonso se v klubovém prostředí pohybuje jako rum v cole. Osudovým se mu stalo setkání s lidmi z londýnského record shopu/labelu Eukatech a z milovníka tvrdých kytar se stal milovník tvrdých beatů. Jeho hudební styl se mění podle jeho aktuálního vkusu. Začínal jako velký fanda londýnského underground techna a detroitu. Poté se jeho sety začaly postupně více a více lámat až to přešlo v čistý breakbeat. Nikdy však nechyběla lidská funky vložka, která zasvítila v jeho setu. V současné době můžete slyšet převážně funky breakbeat, house a electro. Dohromady s Djem Texxem tvoří Djské duo FUNK PUNX a v říjnu roku 2003 společně namíchali CD pro časopis XMAG. Ještě jste ho neslyšeli? Vaše chyba. V současnosti mají Funk Punx dvě rezidentní noci, druhou stage na Visage v Roxy a Ping Pong House v L'Enfer Rouge.

Muziku neopouští ani při své práci pro hudební časopisy Ultramix, Hype, XMAG a Street.. Podílí se na promotérské činnosti na akcích jako byla například párty s Carl Coxem, Paul van Dykem či festival Big Chill. Kromě toho společně se Standou Zímou a Honzou Kvasničkou vlastní úspěšný label Quazi Delict records, kde doposud vyšla alba jako například FLOEX, Juanita Juarez a poslední novinka ALVIK.

DJ Floyd (exNaif / CZ)

DJ Floyd si svou pověst v Praze vybudoval zejména v již neexistujícím legendárním klubu Naif. Dnes má pravidelnou noc v olomouckém klubu Metro a na pokaždé ho najdete i v chilloutu LookBetterNaked.

DJ Daddy (DownTown Café / CZ)

Nejnovější naděje naší stáje. Zatím začínající, ale moc šikovný chlapec, kterého můžete potkat za gramofony zejména v DownTown Café a teď i v Gejzeeru. Přijďte sledovat sami začátky nové hvězdy:)

 
Posledních pár dní předprodeje Co je Look Better Naked Tisková konference k Look Better Naked Profil Alana X Předprodeje na Look Better Naked v Mecce

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016