PARTYINFO

 

AIRSWING VOL.3

Datum konání:
20.11.2004 - sobota
Místo konání:
Vysoký Chlumec - Stará Hospoda
DJs:
Nailer (Exwired.org), Brady (Tech-house.cz), Greg (Tektoys.org), Halama (Tektoys.org), Zwooky (Tektoys.org)
Live:
MatKora (UK)
Info:
http://tektoys.org
djhalama@tektoys.org
 
 
Airswing
Na tentokráte jsme si pro Vás na další pokračování Airswing připravili živý projekt z Anglie, jímž je producent a DJ Matkore.
 

Jedná se o nadaného anglického electro producenta žijícího v současné době v čechách, který své kvality předvedl již několikrát a to v klubech Punto Azul v Praze, dále v klubu Cross na party Digital penetration a v neposlední řadě také v klubu XT3. Vydal již několik desek na kansascityprophets, dnes již Keith Tenniswoods" Control Tower label. Spolupracuje s DJ Fyoogem(Brighton-UK) a českým Djem Nailerem(exwired.org).

Dále vystoupí DJ Next z tech-house.cz, který již několikrát v roxy a jiných klubech předvedl, že patří mezi českou tech-housovou špičku. Supportovat mu DJ Greg z tektoys.org. Dále vystoupí talentovaní techno řezníci DJ Halama a Zwooky, oba tektoys.org.

Připraveny budou jak spousta světel, stroboskopy a UV dekorace, tak i jako tradičně videoprojekce pod taktovkou VJů Videosana a Kance. Co se týče performance, tak bude vychytanější než minule a kromě bongo týmu se můžete těšit i na překvapení od Elišky.

Lokalita zůstává stejná jako minule a je to stará hospoda ve Vysokém Chlumci, což je 3km od Sedlčan, nebo 65 km z Prahy. Vstupné bude opět lidových 50 kaček a ceny na baru budou velmi příznivé.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016