PARTYINFO

 

CHRISTMAS PARTY 5

Datum konání:
25.12.2004 - sobota
Místo konání:
Kutná Hora - Lorec
DJs:
Richar Polson vs. Nick Dunton aka The 65 D Maverics (UK), Jeff Miligan (CAN), Tibor (SK), Toky vs Dalo (SK), Matrix (Techno.cz), Agent, Boss, Džejár, Lord Space, Tom
Popis:
open 19:30, start 20:00, konec 07:00
vstup 240 CZK (předprodej)
 
 
 
Christmas Party Live na Rádiích Christmas Party 5: web, předprodeje Zábavná soutěž - doplňte přísloví
Christmas Party 2004 - První info
Na Sobotu 25. Prosince je připraven již 5.ročník tanečního mejdanu v kulturním centru Lorec v Kutné Hoře. Tři zahraniční hosté, specialní koktejlová show Monin, spousta vánočních dárečků od Kamikaze Drinku, Pfanneru Ice tea, Speed 8 a triček přímo na akci.
 

Christmas Party se v určitém ohledu stala legendou. Zažila i horké chvilky, ale převážně se jednalo o vymazlenej mejdánek s vyjímečnou atmosférou, které nahrával fakt, že se koná den po Štědrém Dni. Christmas nekončí, ale máme tu již pátý ročník, možná i  poslední na KC Lorec a v Kutné Hoře vůbec. Proto tento díl bude nečím zvláštní.

Tři zaharniční hosté Richard Polson a Nick Dunton z Anglie jako Djs, posléze Live v projektu The 65 D Mavericks. Můžeme čekat čistý undreground plný drsných a nečekaných zvratů vždy však myšlenkově pojatý! Tito pánové vydávají a remixují na takových labelech jako jsou:" Tresor, Blueprint, Cosmic, Surface, Theory" a mnoho dalších.

Kanaďan Jeff Milligan už v KC hrál a jeho set patří mezi nezapomenutelné. Velmi náročný groovy minimal mixovaný ze třech gramo, ke kterému se letos přidá i jeho kamarád Dj Tibor.

Zbytek už bude rize "killer" techno :-) EAV Sound, laser, mega light show, koktejly a míchané drinky Monin ve speciální barmanské show přímo na party a spousta dalších překvapení...

Podrobné informace včetně soutěží hledejte brzy na www.dcpromo.cz

Těšíme se na Vás :-)

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016