PARTYINFO

 

SKYLINE LIVE IN CONCERT

Datum konání:
26.11.2004 - pátek
Místo konání:
Jilemnice - Továrna
DJs:
Koogi (Shadowbox.cz), Trifid
Live:
Skyline, High State
Info:
http://www.mountaingate.cz
Popis:
start 20:00, začátek koncertu 23:00
vstup 130 CZK
 
 
Skyline v jilemnické Továrně
A nyní ještě aktuální předpověď počasí, konkrétně na pátek 26.11. Noční obloha bude jasná a plná hvězd. Okolo 23. hodiny očekáváme zvláštní vesmírný úkaz, který bude možné nejlépe pozorovat v hudebním klubu Továrna Jilemnice. Tam totiž slétne ta pravá hudební hvězda českého tanečního nebe – skupina Skyline.
 

Agentura Mountaingate spolu s klubem Továrna Jilemnice Vám na sobotu 26.11. přichystala opravdovou hudební lahůdku ve formě živého vystoupení známé české skupiny Skyline. Představovat tuto stálici hudebního nebe je pro většinu z Vás snad zbytečné. 

Proto jen stručně:

Historie skupiny se začala psát roku 1997, o rok později na sebe upoutala pozornost svým vystoupením na festivalu Jelení příkop 98'. Roku 2001 vydali album Riders in the store, a přichází další úspěchy jako jejich pravidelná účast na festivalech Go Planet Roxy, Trutnov Open Air , Pohoda, Rock For People, Creamfields, Colours Of Ostrava a další.

Získali také ocenění v prestižní anketě Dance Awards 2001 - cenu za nejlepší live act roku. Čtenáři časopisu Ultram:x pak jistě znají jejich remixové album RMX  a také v pořadí zatím poslední album Urbanica, které vyšly jako přílohy tohoto časopisu.
 
Svou popularitu mezi širší oblastí posluchačů si SKYLINE získávají především  díky energií nabitým koncertům, které jsou dotažené do posledního detailu. Tajemství hvězdného úspěchu SKYLINE je založeno na dokonalém propojení elektronické hudby, živých nástrojů a také vynikajících vokálů.
 
KoogiJako další host z hvězdné hudební sestavy se představí DJ KOOGI (www.shadowbox.cz). Ten patří mezi skutečné hvězdy především na drum'n'basové scéně.
 
Zajímavostí večera bude vystoupení hudebního  projektu HIGH STATE. Ti, kteří chodili na parties již v roce 2000 a dříve, mohli slyšet jejich vystoupení na řadě akcí ve Východních Čechách nebo třeba na vyhlášené party Zen v nejlepším českém klubu Roxy. V červnu 2000 se společný projekt High State rozpadl. 

V současné době se oba bývalí členové znovu sešli a pod starým názvem HIGH STATE Vám budou servírovat svoje hudební novinky. Za tímto projektem stojí Aleš Povr (v současné době produkuje a vystupuje samostatně pod názvem Trancegate)  a Zdeněk Charvát (dříve Begin of the end dnes Derek Charvet). Co od staronových HIGH STATE můžete čekat? Určitě půjde o našlápnutý  freestylový live set plný breakbeatu a progressivu.
 
Atmosféru hvězdného večera pak doplní DJ TRIFID (http://dk-dj.wz.cz/).

Koncert bude ozvučen aparátem firmy L' ACOUSTICS. Produkty této firmy jsou celosvětově považovány za naprostou špičku v oboru.
 
Vstupenka do hvězdného nebe Vás přijde jen na 130 CZK.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016