PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
20.12.2004 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Enrico, MarcoS, Raju
chillout: London Underground, Machine Funck & guests
Live:
Clou, Sandboy
Info:
http://www.roxy.cz
Popis:
vstup zdarma, start 20:00
 
 
Clou v pondělí v Roxy
Clou jsou jednou z nejnadějnějších českých kapel. Texty jejich songů jsou výhradně anglicky a hudba, kterou hrají, by se dala popsat jako typický high school american pop-rock. Působí v Praze již od roku 2001 a její sestavu tvoří Lukáš Vyhnal (zpěv), Petr Vaško (kytara), Brian B. (baskytara z Kalifornie) a Rae Tomášek (bicí).
 

V říjnu 2002 vyšel CLOU třískladbový CD-singl „First“ na labelu Soundogs Records. Tracky z něj se pak objevily na několika audio-kompilacích a rovněž na značném množství soundtracků ke skateboardovým, snowboardovým či BMX video-filmům. CLOU se ve své tvorbě inspirují velkou škálou hudebních  žánrů; jejich prozatimní tvorba je směsicí energické, emocionální a melodické muziky s výrazným punk-rockovým a post-hardcoreovým vlivem, obsahuje ale i několik klasických popových elementů.

Kapela absolvovala v roce 2003  úspěšná vystoupení na hlavním stage Rock For People, stejně jako na pražském Mystic Skate Cupu, prachatickém Skate Summer Campu, Sázava Festu a Trutnov Open Airu. Letos se kromě R.f.P. a Sázava Festu představila i v Brně na Semtex Culture společně se 100°C, Wohnout a Skyline apod.
 
Na Free Mondays v Roxy je doplní Sandboy a VSTUP je jako vždy ZDARMA!

A horká novinka na závěr - debutové album vychází na Sony BMG Entertainment 21. března 2005, první singl už o měsíc dřív.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016